<i>Vanillai</i> džeku atradis Dāvids

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/T.Kalniņš

Eksfabrikante Vanilla (īstajā vārdā Marta Kukarāne), kas «Fabrikas muzikālā teātra» laikā izšķīrās ar savas meitiņas tēvu operdziedātāju Jāni Kurševu, jau pusotru gadu draudzējas ar Uģi Fabriciusu — pateicoties modes māksliniekam Dāvidam...

Izrādās, Dāvids ļoti centies jauno dziedātāju pierunāt atnākt uz kādu ballīti, kurā viņu jau gaidīja kāds modes mākslinieka draugs, kuram simpātiskā meitene no TV ekrāna bija ļoti iepatikusies, — raksta dzeltenā prese. Kopš šīs liktenīgās iepazīšanās abi ir kopā, tikai pagaidām vēl dzīvo atsevišķi, jo, kā atzīst Marta, ģimenei tradicionālā izpratnē viņa vēl neesot gatava. Šobrīd viņa mitinās īrētā dzīvoklītī kopā ar savu četrus gadus veco meitiņu Elīzu, un ar meitiņas tēvu Martai saglabājušās labas attiecības.

Bet Martas ikdiena aizņemta, gatavojoties lomai topošajā mūziklā «Vestsaidas stāsts», mācot bērniem dziedāt «Jūras akmentiņu» Rīgas studijā un vadot LTV7 raidījumu «Nakts sarunas».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu