Toms Krūzs un Keitija Holmsa var palikt bez baznīcas svētības

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Šā gada 18. novembrī iecerētās Toma Krūza un Keitijas Holmsas laulības var arī nenotikt. Šai laulību ceremonijai vajadzētu noritēt Ziemeļitālijas pilsētiņā Bračano.

Kā izrādās, pat superzvaigznēm laulību ceremonija var sagādāt problēmas. Piemēram, Itālijas pilsētiņas Bračano katoļu priesteris, ko Keitija Holmsa un Toms Krūzs izvēlējās par laulātāju, atsakās vadīt šo ceremoniju.

Lietas būtība ir vienkārša — Krūzs jau divas reizes bijis laulāts. Toma laulības ar aktrisi Mimiju Rodžersu ilga trīs gadus, bet savienība ar Nikolu Kidmenu — 11 gadus. «Krūzs ir šķīries. Pat ja viņš nebūtu šķirts, ir vēl viena problēma — viņam nav draudzes atļaujas,» izteicies vietējais priesteris Nikolā Fiorentīno. Savukārt laulību ceremonija vietējā mērijā nevar notikt viena vienīga banāla iemesla dēļ — līgavainis un līgava nav iesnieguši vajadzīgos dokumentus, raksta «Daily Mirror». Itālijas pilsētiņas Bračano mērs izteicies: «Nedomāju, ka tas būs likumīgi. Tam ir vajadzīgi papīri, kuru mums patiešām nav.»

Tajā pašā laikā Bračano ir apsēduši daudzi paparaci, kas cer tikt pie ekskluzīvām fotogrāfijām no laulību ceremonijas. Kādā laikrakstā parādījusies ziņa, ka laulības tiks nosvinētas senlaiku pilī Kastello Odeskalki. Starp citu, šīs pils īpašnieki jau noalgojuši elektriķi, kam ir dots uzdevums nomainīt šajā pilī elektrības vadus.

Toms Krūzs un Keitija Holmsa pašlaik dzīvo nelaulāti un kopīgi audzina savu pusgadu veco meitu Suriju. Aktieriem vajadzēja zvērēt uzticību jau šā gada vasarā, taču meitas piedzimšanas dēļ ceremoniju vajadzēja atcelt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu