Ieva Adamss nomainīs Valteru Krauzi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/A.Jansons

Radiogeiša Ieva Adamss nupat izvēlēta par TV3 raidījuma «TOP 10» vadītāju. Viņa ieņems Valtera Krauzes vietu, kurš turpmāk nodarbosies ar kādu jaunu un vērienīgu projektu turpat televīzijā. Ar kādu, pagaidām atklāts gan netiek.

«Man tas ir liels pārsteigums,» atzīst Ieva, kuru priecīgā ziņa sasniegusi ceturtdien. Viņa sākot pierast, ka rudens viņas dzīvē paredzēts, lai ieviestu būtiskas korekcijas darba lietās. Piemēram, tieši pirms gada savā dzimšanas dienā — 19. novembrī — Ieva saņēmusi piedāvājumu vadīt televīzijas raidījumu «Mīl, nemīl», taču atteikusies, jo gaidījusi pasaulē ierodamies savu otro mazuli. Raidījuma veidotāji centušies noskatīto kandidāti pierunāt, teikdami, ka topošā māmiņa raidījumu darītu tikai pievilcīgāku, tomēr velti...

Televīzijā Ieva nedarbojas pirmo reizi: savulaik viņa bijusi raidījuma «Defilē» balss, viņa lasījusi arī operas ziņas Latvijas Televīzijā. Ieva gan teic, ka, runādama par opermākslu, viņa jutusies kā piektais ritenis, jo viņas uzdevums bijis nolasīt ziņas, nevis tās gatavot vai veidot sižetu.

Pagaidām nav skaidrs, vai geišu ar televīziju vēlēsies dalīt radio. Kā zināms, Ieva pašlaik strādā «Radio SWH+» un ir arī vīriešu žurnāla «A–ZET» galvenā redaktore. Tāpat nav skaidrs, ar ko turpinās nodarboties līdzšinējais «TOP 10» veidotājs Valters Krauze. TV3 sabiedrisko attiecību koordinatore Marta Zandersone pastāstīja, ka televīzijai esot jauns un vērienīgs projekts, kura veidošanā piedaloties arī Krauze. Kad jaunais raidījums varētu nākt gaismā, pagaidām netiek atklāts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu