Dima Bilans tagad ir paparaci

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Pasākuma «Eirovīzija 2006» varonim, dziedātājam no Krievijas Dimam Bilanam ir parādījusies jauna aizraušanās — viņš iejuties mūziķu izsekotāju paparaci lomā un iegādājies profesionālu fotoaparatūru.

Kad Bilans bija likumīgajā atvaļinājumā, viņš fotogrāfa profesijā iedziļinājās visnotaļ nopietni. Dziedātājs ļoti sašuta, ka viņam līdzi nav laba aparāta un apkārtējo skaistumu nācies knipsēt ar kameru, kas iebūvēta mobilajā tālrunī. Uzņēmumi sanāca interesanti, taču miglaini un bāli. Pēc tā mūziķis nolēma iegādāties kvalitatīvas fototehnikas komplektu.

Iegādājies ciparu spoguļkameru komplektā ar diviem maiņas objektīviem, Bilans «līdz ausīm» iegrima instrukcijas izzināšanā. Jau vakarā viņš pārliecinoši turēja rokās dārgo tehniku un izskatījās kā pieredzējis fotogrāfs.

Tagad dziedātājs fotografē visur, kur drīkst un kur nedrīkst. Tā, piemēram, kādā Maskavas lidostā viņš nolēma paknipsēt pasažierus, kas gaidīja reisu. Tā rezultātā viņu ielenca drošības dienesta darbinieki, kas viņam skaidroja, ka lidosta ir režīma objekts un fotografēšana bez speciālas atļaujas šeit ir kategoriski aizliegta. Bilanam nekas cits neatlika, kā pakļauties varas iestādēm. Taču mākslinieka kaisle pret fotogrāfiju nav pazudusi, un ir pilnīgi iespējams, ka drīzumā viņš sarīkos personālizstādes, jo ir zināms teiciens — ja cilvēks ir talantīgs, viņš ir talantīgs visās jomās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu