«Putnu balle» gatavo Ziemassvēktu balli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tā kā latvieši svin dziedot un arī Ziemassvētku sajūta nereti tiek meklēta dziesmās, populārā jauniešu grupa «Putnu balle» svētku burvību gatavojas izbaudīt teatralizētā koncertprogrammā ««Putnu balles» Ziemassvētku balle». Koncerti notiks 23. decembrī «Arēnas Rīga» amfiteātrī un 26. decembrī Liepājas teātrī, portālu «Apollo» informēja «MicRec PM».

Svētku koncerti iecerēti kā skatuvisks uzvedums pēc «Sniegbaltītes un septiņu rūķīšu» motīviem. Bagātināti ar svinīgu noskaņu vairojošu stīgu kvarteta skanējumu, koncertos skanēs jau populāri hiti no «Putnu balles» debijas albuma «Sapņu pārdevējs» (starp citu, šis ir viens no nedaudzajiem latviešu mūzikas albumiem, kas pēdējos gados iemantojis platīna statusu — pārdoti 15 000 albuma kopiju), gan pavisam jaunas dziesmas no topošā albuma. Protams, neiztiks arī bez tradicionālām, paaudžu paaudzēs iemīļotām Ziemassvētku melodijām.

Kopā ar «Putnu balli» svētku burvībai uz skatuves ļausies arī viesi — bērnu ansamblis «Dzeguzīte», ko savulaik «absolvējuši» arī «Putnu balles» dalībnieki, grupas draugs un sadarbības partneris Igo, kā arī «Putnu balles» radošais krusttēvs Mārtiņš Freimanis.

Koncerta biļetes jau nopērkamas visās «Biļešu paradīzes» kasēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu