«Vestsaidas stāstu» noskatījušies vairāk nekā 15 000 skatītāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Pirmajā nedēļā mūziklu «Vestsaidas stāsts» noskatījušies vairāk nekā 15 000 skatītāju, portālu «Apollo» informēja «BT 1» sabiedrisko attiecību projektu vadītājs Jānis Polis.

Ar milzīgām ovācijām zālē svētdien noslēdzās pasaulslavenā mūzikla «Vestsaidas stāsts» latviskās versijas pirmās nedēļas izrāžu sērija, kas piecās izrādēs Ķīpsalas hallē pulcēja vairāk nekā 15 000 skatītāju. «Vestsaidas stāstu» skatītājiem ir iespēja noskatīties vēl tikai šīs nedēļas nogalē, kad notiks vēl četras izrādes — 24. novembrī plkst. 19.30, 25. novembrī plkst. 12.00 un plkst. 18.00, kā arī 26. novembrī plkst. 12.00.

Pēc pirmajām piecām izrādēm mūzikla producents Viesturs Tīle uzsver, ka «katra izrāde ir pārdzīvojums, ko izbaudām kopā ar skatītājiem. Šobrīd jau droši var teikt, ka emocionāli mūzikls Latvijā ir uzrunājis ļoti daudz cilvēku».

Komplimentus saņem gan izrādes muzikālais vadītājs un diriģents Normunds Vaicis, gan Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris, kas lieliski izpilda Leonarda Bernsteina fantastisko mūziku. Tāpat horeogrāfa Alberta Kivlenieka iestudētās dejas vienaldzīgu neatstāj nevienu.

«Gandarī gan pieredzējušo aktieru, gan jauno mākslinieku sniegums. Izrādēs spilgti redzams milzīgais ieguldītais darbs kā vokālajā ziņā, tā arī aktiermeistarībā un dejā katram no mūzikla dalībniekiem,» atzīst producents.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu