Maiks Taisons kļuvis par prostitūtu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: gazetta.it

Bijušais čempions boksā Maiks Taisons pārkvalificējies par elitāru prostitūtu. Leģendārais bokseris, kuram, kā zināms, nemitīgi ir finansiālas grūtības, piekritis strādāt jaunā, sievietēm paredzētā izklaidējošā iestādē, kuras saimniece ir slavenā Holivudas bordeļu biznesa lēdija Haidija Fleisa.

Jaunā bordeļa īpašniece liek lielas cerības uz bijušo bokseri, lai gan reiz sportists notiesāts par izvarošanu. «Maiks būs mans lielais ērzelis,» saka Haidija Fleisa. Savukārt pats 40 gadu vecais Taisons paziņojis: «Mani neinteresē, ko runā cilvēki, jo sagādāt sievietēm baudu un par to vēl saņemt naudu ir katra vīrieša sapnis.»

Haidija Fleisa ir slavena Amerikas Savienoto Valstu bordeļu biznesa īpašniece. 22 gadu vecumā viņa iepazinās ar Aleksas madāmu, kurai Losandželosā piederēja vairāki publiskie nami, un drīz vien Fleisa pārņēma šo uzņēmējdarbības nozari un to paplašināja. 1995. gadā Haidija tika notiesāta par naudas atmazgāšanu, nodokļu nemaksāšanu un sutenerismu. Piesedzoties ar modeļu biznesu, viņa sūtīja pa visu pasauli prostitūtas, kuru pakalpojumu cena bija 10 tūkstoši dolāru par nakti. Cietumā Fleisa pavadīja 21 mēnesi, atbrīvojās no ieslodzījuma 1999. gadā un tūdaļ atgriezās pie sava biznesa. 2005. gadā Haidija nopirka 25 hektāru zemes gabalu Nevadā, lai uzceltu publisko namu, kurā vīrieši apkalpos sievietes. «Es gatavojos atvērt sugas ērzeļu fermu,» stāsta Fleisa, «pie manis strādās pasaulē seksīgākie vīrieši par 250 dolāriem stundā, un sievietes būs sajūsmā.»

Bordelis «Cherry Patch» netālu no Nevadas mazpilsētas Parampas pārtop par diviem štata lielākajiem publiskajiem namiem — «Sheri's Ranch» un «Chicken Ranch». Savukārt blakus tiks izvietota iestāde ar nosaukumu «Heidijas sugas ērzeļu ferma». Parampa atrodas vienā no desmit Nevadas štata rajoniem, kurā prostitūcija ir legalizēta. Taču personām, kas tiesātas par kriminālnoziegumiem, ir aizliegts vadīt publiskos namus, tāpēc dokumentos, kas uzrādīti vietējās varas pārstāvjiem, Fleisas amats ir «saimniece/madāma».

Kas attiecas uz Maiku Taisonu, vēl pirms trim gadiem bokseris paziņoja par savu bankrotu un kopš tā laika izmisīgi cenšas atjaunot savu finansiālo stāvokli. 18 gados, ko Taisons pavadīja boksa ringā, viņš nopelnīja aptuveni 300 miljonus dolāru, taču 2003. gadā no šīs milzu summas nebija palicis nekas, izņemot parādus. Agrāk «Dzelzs Maiks» villu, greznu automašīnu, dārglietu un pat Bengālijas tīģeru iegādei tērēja miljoniem dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu