Jans Makellens bez Pītera Džeksona «Hobitā» nefilmēšoties

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:lookingcloser.org

«Gredzenu pavēlnieka» zvaigzne Jans Makellens apsver iespēju nepiedalīties «Hobita» ekranizācijā, ja tās režisors nebūs Pīters Džeksons.

Šīs nedēļas sākumā Džeksons paziņoja, ka studijas «New Line Cinema» bosi nevēloties ar viņu parakstīt līgumu par turpmāko Dž. R.R. Tolkīna darbu ekranizāciju.

Pīters Džeksons un viņa producentu kompānija «Wingnut Films» pašlaik risina juridiskos jautājumus ar «New Line Cinema», kas saistīti ar «Gredzenu pavēlnieka» triloģiju.

Jans Makellens, kura «Gredzenu pavēlnieka» tēls burvis Gendalfs parādās arī «Hobitā», šaubās, vai atgriezīsies Tolkīna fantāzijas pasaulē bez Pītera Džeksona.

Jans Makellens teicis: «Esmu ļoti apbēdināts, jo ļoti gaidīju iespēju atgriezties Vidusszemē kopā ar Pīteru. Grūti iedomāties citu režisoru, kas Tolkīna pasaules atdzīvināšanā varētu paveikt tik daudz kā Tolkīns.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu