Kalvītis sarājis Demakovu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/N.Mežiņš

Pagājušo otrdien uz aizsardzības ministra Ata Slaktera pusmūža jubilejas svinībām kultūras pārzinātāja Helēna Demakova ieradās pagalam sašļukusi un visu vakaru izskatījās sagurusi. Izrādās, ka viņa ir sasirgusi.

«Man vēl svētdienas naktī bija 40 grādu temperatūra, pagulēju tikai pusotru stundu, jutos ļoti slikti. Tomēr pirmdien gāju uz darbu, jo bija jāpaveic vairākas svarīgas lietas. Par šādu drošsirdību premjers Kalvītis mani sabāra, teica, lai es guļu mājās un ārstējos.»

Pirmdienas vakarpusē Demakova esot jutusies labāk un otrdien atkal ieradusies darbā, neklausot Kalvīša padomam pāris dienas ārstēties mājās. Viņa neko sev nevarot padarīt, jo esot darbaholiķe. Cēlajai rīcībai gan varēja būt dramatiskas sekas — ja nu ministre būtu aplipinājusi kolēģus valdībā un tieši pirms NATO samita visi nogultos ar vīrusu? Demakova gan domā, ka lielais drudzis viņai piemeties no pārpūlēšanās, nevis saaukstēšanās, un iesaka: «Pret slimībām nevajag ne medu, ne kādas zāles. Vienkārši domājiet labas domas, un viss būs kārtībā.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu