Nebīsties, mīļais, no bikini frizūras

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Pierasts, ka dodamies veidot vai mainīt matu sakārtojumu pie friziera, bet ir saloni, kas piedāvā izveidot frizūru tajā ķermeņa daļā, kas ikdienā tiek apslēpta un ko dēvējam par intīmu. Salona «Imidžs» vaksācijas speciāliste Marina Morozova stāsta, ka klienti bikini frizūru vēlas izveidot pirms kāda īpaša notikuma.

«Frizūra — tas nenozīmē tikai vaksāciju, lai atbrīvotos no nevēlamiem matiņiem, bet arī tos nokrāsot un izveidot zīmējumu — zvaigznīti, sirsniņu, pielīmēt akmentiņus, kā kurš vēlas,» uzsver vaksācijas speciāliste, kura ar to nodarbojas piecus gadus.

Frizūru var izveidot visdažādāko. Var, protams, matiņus nodzīt pavisam. Tiek izmantotas speciālas spilgtas krāsas, kas atšķiras no tām, ko krāso uz galvas matiem. Tās turas ne ilgāk par trim dienām. Ja ļoti uzmanīgi mazgājas, spēj saglabāties divas nedēļas, pat mēnesi. Tradicionālākās — zila, sarkana, zaļa krāsa. Tās var pieskaņot veļas vai apģērba krāsai. Apmatojums katram, protams, ir atšķirīgs — tas var būt biezs vai — gluži pretēji — plāns, taču dizainu var izveidot jebkuram, pat tādam klientam, kam apmatojums ir niecīgs. Mati vispirms tiek dezinficēti, izbalināti, apgriezti, pēc tam nokrāsoti ar atbilstošu krāsu, ņemot vērā klienta vēlmes. Klientam nav jābaidās, ka matiņi neatgūs dabisko toni. M. Morozova apgalvo, ka pārsvarā klienti izmanto vaksācijas pakalpojumus. Viņi vēlas, lai tiek atstāts pēc iespējas mazāk matu.

Raksturīgi, ka biežāk frizūru izvēlas veidot, ja rīko meiteņu ballīti. Draudzenes atved līgavu, kura nezina, kas to sagaida, lai viņai izveido frizūru. Meitenes izdomājušas, ka līgava sagādās pārsteigumu līgavainim.

«Draudzenes salonā saka, ka jādara viss, kā sarunāts. Līgava tam nav gatava, ir nedaudz apmulsusi. Māc uztraukums, vai līgavainis viņu vēl gribēs precēt... Finālā visiem patīk.»

Procedūra ilgst pusotras stundas. Klientes ir vecumā apmēram no 22 līdz 30, pat 45 gadiem. Attēls ar akmentiņiem maksā apmēram piecus latus, bet frizūras veidošana — 15 latu. Ja klients vēlas, tad var izmantot mazāk akmentiņu. M. Morozova ir pārliecināta, ka ar akmentiņiem frizūra izskatās interesantāk. Viss spīd! Ja frizūras veidošanai nevēlas izmantot vaksāciju, jo tā tomēr ir sāpīga procedūra, tad salona darbiniece piedāvā to veikt ar vienkāršu paņēmienu — ar žileti. Efekts saglabājas tikpat ilgi kā krāsām. Daudz kas atkarīgs no matiņu daudzuma un augšanas virziena.

Ekspertes viedoklis: «Bikini dizainu veido pirms svētkiem»

Vaksācijas speciāliste Marina Morozova: «Grūti pateikt, vai intīmfrizūras kļūs populārākas. Tās galvenokārt izvēlas, kad ir svētki.

Vaksācija ir pieprasīta jebkurā gadalaikā, ne tikai vasarā, kad jādodas uz pludmali, jo cilvēki apmeklē baseinu, pirti. Klientes pie tā ir pieradušas un vēlas izskatīties skaisti. Vaksāciju arī var veikt, izveidojot īpašu frizūru, atšķirība, ka matiņi nav jākrāso. Veicot vaksāciju bikini zonā vai uz kājām, ir sajūta, it kā kļūst vieglāk elpot. Ir klienti, kuriem iesaku, kā labāk veidot frizūru, vēl jo vairāk tad, ja ir piemeklēts arī speciāls apģērbs. Sievietes uz šo procedūru nemēdz nākt kopā ar mīļoto cilvēku, jo viņš par to iepriekš neko nedrīkst zināt. Tas ir domāts kā pārsteigums. Galvenais — lai vīrietis neizbīstas! Pagaidām neviens nav izšķīries! Vai vīriešus interesē šāds pakalpojums? Viņi atnāk, aprunājas, taču ar to interese ir beigusies. Atceros gadījumu, kad atnāca pāris, lai abiem izveido intīmo pīrsingu, lai būtu vēl erotiskāk. Vīrietim teicu, ka tas ir bīstami, var rasties problēmas ar potenci. Viņš no sākuma piekrita, bet vēlāk tomēr pārdomāja, jo drīz esot jādodas jūrā... Nav vērts.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu