Ingars Gusāns un grupa «Bez PVN» piedāvā — «Vosoruošona»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Noklausies jaunāko grupas «Bez PVN» un Ingara Gusāna («Borowa MC») kopprojektu, kas ierakstīts pagājušā gada nogalē un beidzot nonācis līdz radiostacijām. Grupai «Bez PVN» šis paredzēts kā pēdējais radiosingls pirms debijas albuma «Pyrms Vuorda» iznākšanas. Albums gaidāms decembra vidū, īsi pirms pašas grupas darbības trīs gadu dzimšanas dienas.

«Vosoruošana»

Grupa «Bez PVN» par savas darbības pirmsākumu uzskata 2003. gada 27. decembrī, kad sniedza savu pirmo koncertu Kārsavas Tautas namā. Pašlaik grupā darbojas četri jaunieši no Latgales, kas dzied un spēlē valodā, kurā domā, un pārstāv tādu vēl nebijušu stilu pasaulē kā latgaļu rock.

Pašlaik īpaši aktuāls ir arī viens no iepriekšējiem radiosingliem — «Izzeimuots nu rosys», kas videoversijā atguvis savu «otro elpu» un guvis labus panākumus dažādos televīzijas kanālos. Piemēram, Latvijas Mūzikas kanāla TOP 20 videoklips turas pirmajā desmitniekā, savukārt LTV7 raidījumā «SeMS» jau pirmajā nedēļā klips ierindojās 1. vietā un jau pāris mēnešus atrodas pirmajā trijniekā. Tāpat iepriekšējais radiosingls «Mes poshi» nu jau astoņas nedēļas atrodas Latgales Radio TOP 20 1. vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu