Blūma un Zemturis pamet Hansabanku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Ilggadējā Hansabankas valdes priekšsēdētāja Ingrīda Blūma un Hansabankas valdes priekšsēdētājas vietnieks Uģis Zemturis pamet darbu Hansabankā, portālu «Apollo» informēja bankas preses sekretārs Ivars Svilāns.

«Hansabankas grupas vadība un akcionāri sirsnīgi pateicas līdzšinējiem bankas vadītājiem. Blūmas ilggadēja, tālredzīga vadība un Zemtura aktīvais darbs, it sevišķi klientu servisa pilnveidošanas virzienā, ir bijuši būtiski faktori, lai Hansabanka kļūtu par Latvijas banku sektora līderi, pastāvīgi apsteigtu tirgus izaugsmes dinamiku. Abi vadītāji šobrīd ir izvēlējušies meklēt jaunus izaicinājumus, un mēs respektējam viņu vēlmes. Hansabankas grupas vadība novēl šiem augstākās raudzes vadītājiem daudz veiksmes un ir pārliecināta par viņu turpmākajiem sasniegumiem,» norāda «Hansabank» grupas valdes priekšsēdētājs Erki Rāsuke.

No 2007. gada 1. janvāra par Hansabankas valdes priekšsēdētāju kļūs līdzšinējais Hansabankas grupas Baltijā valdes loceklis Māris Avotiņš. Viņš jau agrāk ir bijis Hansabankas valdes loceklis, bet 2006. gadā tika iecelts «Hansabank» grupas Baltijā valdē, kur ir atbildīgs par visu Baltijas valstu Hansabanku risku vadību. Avotiņam banku biznesā ir vairāk nekā 10 gadu pieredze.

Avotiņš sevi ir lieliski pierādījis kā spēcīgs komandas spēlētājs ar izcilām zināšanām par banku sektora vadību. Avotiņš vadīs komandu, kur katrs tās loceklis ir izcils profesionālis, kas spējis īstenot un paradīt lieliskus biznesa rezultātus. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu