«Cosmos» noslēgs ziemas koncertu sēriju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar krāšņu un «daudzgalvainu» koncertu «Arēnā Rīga» rītvakar plkst. 19.00 tiks pielikts punkts vokālās grupas «Cosmos» ziemas koncertu sērijai.

Šajos koncertos grupa «Cosmos» atklājusies jaunā izteiksmes plašumā un nebijušā tēlu daudzveidībā, ar Reiņa Sējāna Salaveci priekšgalā. «Šis koncerts ir tāda patīkamu trīsu apņemta skolas Ziemassvētku priekšnesuma megaskatuves versija,» notikumu raksturo Jānis Šipkēvics.

Koncerta muzikālo kodolu veidos dziesmas no pagājušajā gadā klajā nākušā Ziemassvētku albuma «Ticu, un viss», kā arī vēl neizdoti un neatskaņoti muzikāli jauninājumi.

Koncerts ļaus nedaudz ielūkoties arī grupas unikālā skanējuma tapšanā, atklājot dažas viltības, kas ļauj «Cosmos» dalībniekiem muzicēt, neizmantojot mūzikas instrumentus.

«Cosmos» ziemas koncerti Valmierā, Liepājā un Ventspilī jau norisinājās pārpildītās zālēs un tika uzņemti ar patiesu sajūsmu. Koncerta skatuvisko ietērpu veidojusi pieredzējusi komanda — scenogrāfs Andris Freibergs, gaismu mākslinieks Normunds Bļasāns un daudzi citi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu