«Apollo» videočatā «Autobuss debesīs»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Jaunajā albumā «Dziesmu spēles» skanēs gan populāras, gan ierakstos mazāk dzirdētas, bet daudziem labi zināmas Imanta Kalniņa melodijas no teātra izrādēm, kino un multiplikācijas filmām.

«Ideja ierakstīt šīs dziesmas nāca dabiski — tā radās pati no sevis. Mēs secinājām, ka daudzas skaistas Imanta Kalniņa dziesmas, kuras pazīst un dungo daudzi, nav pieejamas ierakstos. Vēlējamies arī paspēlēties ar populārām tēmām. Tā nu mēs spēlējāmies un draiskojāmies, kamēr nejauši izdevās radīt pašiem savu «teātri»,» teic grupas solists Marts Kristiāns Kalniņš.

Trešdien videočats būs īpašs ne tikai ar to, ka tajā viesosies «Autobuss debesīs», bet arī ar to, ka tā laikā tiks izlozēts portāla «Apollo» spēles «Saliec savu ceļojumu» uzvarētājs!

<b>:: Lasīt vairāk par spēli: «Saliec savu ceļojumu» un atpūties Taizemē vai Itālijā</b>

Grupas «Autobuss debesīs» šogad paveikto darbu saraksts ir iespaidīgs, bet plānu saraksts ir vēl apjomīgāks. Uzdod savu jautājumu un uzzini, kā veicas grupai «Autobuss debesīs», kā arī uzzini, kurš uzvarēs portāla «Apollo» ceļojuma spēlē!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu