Odrijai Tatū traucē pašas seja

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Franču aktrise Odrija Tatū, kura acumirklī kļuva slavena pēc režisora Žana Pjēra Ženē kinofilmas «Amēlija», atzinusies, ka viņas pašas seja jau kādu laiku sagādā neērtības.

Meitenei, kura kļuvusi par vienu no Francijas simboliem, jācieš tāpēc, ka viņas atveidotā filmas varone ir ārkārtīgi populāra visās pasaules valstīs. Kaut arī pēc filmas «Amēlija» iznākšanas uz kino ekrāniem pagājuši daudzi gadi, Odrijai nākas konstatēt, ka viņu joprojām uztver vienīgi kā Amēliju, kaut gan aktrise piedalījusies arī tādā slavenā filmā kā «Da Vinči kods».

«Es, protams, lepojos, ka esmu piedalījusies tik populārā filmā kā «Amēlija», taču pēc kinolentes iznākšanas uz lielajiem ekrāniem man pašas seja uz kādu laiku bija apnikusi,» stāsta Odrija.

Amēlijas tēls padarīja Tatū par gūstekni pat aiz okeāna. Pēc piedalīšanās vairākās Holivudas filmās aktrise ir noskaņota ļoti kategoriski un ir gatava atteikties no jauniem piedāvājumiem. «Man nav ne mazākās vēlēšanās filmēties amerikāņu kinolentēs, ja man atkal piedāvās tēlot franču pamuļķītes pilnīgi stulbās filmās,» sašutusi saka Odrija Tatū.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu