Ķīnietēm līdz laulībām ir stingri noteikumi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ķīniešu meitenēm jāveic visi mājas darbi. Viņas nedrīkst nodoties spēlēm un bezdarbībai. Viņām ir aizliegts brīvi pārvietoties ārpus mājas.

Kopš dzimšanas meitenēm aizliegts izrādīt savas emocijas: smieties, rādot zobus, raudāt, tekot asarām. Nedrīkst ātri iet un vēl jo vairāk skriet. Nedrīkst skaļi runāt un jo īpaši kliegt. Sabiedrībā viņas nedrīkst dziedāt un dejot. Viņām ir aizliegts izrādīt fizisku spēku. Viņām nav tiesību nodarboties ar cīņas mākslu veidiem un ņemt rokās ieročus. Kad meitenes sit, viņas nedrīkst vaidēt un žēloties par sāpēm.

Pēc septiņu līdz deviņu gadu vecuma meitenes nedrīkst pieņemties nedz garumā, nedz platumā. Augšanas periodā viņām kājās jānēsā stingri piegulošas zeķbikses. Krūtis jāapspiež ar stingru saiti. Meitenēm ir aizliegts interesēties par vīriešiem. Nedrīkst kontaktēties ar zēniem. Pat līgavai līdz kāzu rituālam ir aizliegts iepazīties ar līgavaini. Meitenēm ir jābūt nevainīgām ne tikai miesā, bet arī garā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu