«SuperHuman» turpina darbu pie albuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šis grupai «SuperHuman» bijis notikumiem un iespaidiem bagāts gads. Grupa piedalījusies vairākos lielos festivālos, ierakstījusi un izdevusi debijas minialbumu «Taste It», iesildījusi Bilija Aidola Baltijas koncertus, turklāt ar abiem radio singliem «Voices» un «Kad nakts» pabijusi daudzu Latvijas radiostaciju topos. «Kad nakts» joprojām atrodams «Radio SWH» topa piecniekā.

Lai gan īsais albums ir tikko nācis klajā, grupas jauno materiālu ilgi gaidīt nevajadzēs, jo jau tagad studijā «Sound Division» notiek debijas kompaktdiska ierakstu sesijas. Atbildība par skanējumu uzticēta tiem pašiem meistariem, kas piedalījās minialbuma ierakstā: britu producentam Gregam Haveram («Lost Prophets», «Manic Street Preachers» u.c.) un skaņu inženierim no Jaunzēlandes Klintam Mērfijam.

Puse materiāla jau ierakstīta, un pēc pašu grupas dalībnieku un producenta atsauksmēm var secināt, ka grupas fanus gaida vairāki pārsteigumi. Jau nākamā gada sākumā gaidāms jauns «SuperHuman» radio singls. Stāsta grupas ģitārists Uldis: «Mums ir ļoti uzticīgi un aktīvi fani, un tiem es gribu teikt — tas, ko jūs dzirdēsiet, būs šīs gaidīšanas vērts!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu