Orbakaite pamet bērnus un aizbrauc uz Ameriku

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Dziedātāja un Krievijas popdīvas Allas Pugačovas meita Kristina Orbakaite pārcēlusies uz pastāvīgu dzīvi Amerikas Savienotajās Valstīs. Turklāt bērnus viņa nolēmusi atstāt Krievijā. Tas tāpēc, ka dziedātājas draugs Mihails Zemcovs pirms laulībām pieprasījis, ka māksliniecei jāpārceļas uz dzīvi ASV.

Pāra romantiskās attiecības sākās pirms diviem gadiem. Ar krievu emigrantu pēcteci un ASV pilsoni Mihailu Zemcovu dziedātāja iepazinās Maiami seriāla «Radinieku maiņa» filmēšanas laikā, kad stomatoloģiskās klīnikas īpašnieks bija ieradies filmēšanas laukumā tikties ar savu paziņu. Iemīlēties Kristinā zobārstam netraucēja pat tas, ka viņš ir jūtami jaunāks par savu izredzēto. Pērn Zemcovs lūdza Orbakaites roku viņas mātei Allai Pugačovai un uzdāvināja gredzenu ar briljantiem. Divus gadus mīlnieki dzīvoja divās valstīs. Taču tagad kļuvis zināms, ka Kristina piekritusi palikt Amerikā uz visiem laikiem un pat nolēmusi pārdot savu Maskavas dzīvokli, ko viņai savulaik uzdāvināja māte. Nu jau divus mēnešus pāris dzīvo Mihaila dzīvoklī Maiami, un dziedātāja uz Maskavu brauc tikai darba darīšanās.

Orbakaite nolēmusi, ka bērni pagaidām paliks Krievijā. Jaunākais dēls Denijs mācās otrajā klasē un dzīvo pie tēva Ruslana Baisarova. Savukārt vecākais dēls, 11. klases skolnieks Ņikita, naktis pārlaiž vai nu vecmāmiņas Allas, vai arī pie tēva — Vladimira Presņakova. Pēc skolas beigšanas arī Ņikita dosies uz ASV, lai iegūtu muzikālo izglītību.

Kristinas Orbakaites un Mihaila Zemcova kāzas ieplānotas nākamā gada vasarā. Šīs būs viņas pirmās laulības, jo gan ar Presņakovu, gan Baisarovu dziedātāja dzīvoja civillaulībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu