Kā kļūt slavenai un bagātai

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Es nolēmu sākt jaunu dzīvi jau šodien. Lai otrajā vai nez kurā janvārī trauma nebūtu tik liela, ja nu kas nebūs izdevies, kā iecerēts. Vispirms es kļūšu tieva. Pēc tam...

Slavena un bagāta

Viss, sāku jaunu un skaistu dzīvi! Kļūšu slavena un bagāta!

Kā? Tikko lasīju kādā interneta portālā, ka, lai kļūtu slavens, viss, kas tev ir jādara, ir vai nu jāpiedalās kādā realitātes šovā, vai arī jānopublicē savs seksa video internetā, vai jāsāk satikties ar kādu slavenību, vai jāsāk satikties ar kādu no karaliskās ģimenes, vai arī — pareizajā laikā jābūt pareizajā vietā.

Īsti vēl nezinu, ar ko sākt savu jauno un skaisto dzīvi. Ņemot vērā, ka man diemžēl ir tendence nepareizajā laikā atrasties nepareizākajā vietā no iespējamām, domāju, ka lielākas izredzes kļūt slavenai man būtu, satiekoties ar kādu slavenību vai pat ar kādu no karaliskās ģimenes.

Latvijas kontekstā gan būtu jāsamierinās ar kādu no karaliski bagātas ģimenes — lai gan? Kādēļ samierināties? Tā jau ir mūsu nelaime — samierināties ar mazumiņu! Piemēram, visu mūžu sapņot par Džordžu Klūniju, bet pat nemēģināt vismaz aizbraukt uz Itāliju... Ak, tas laikam nebija par slavu un bagātību, tas bija jau par ko citu...

Sekss vienmēr

Protams, sākot jaunu dzīvi, es apņemos kļūt ne tikai par pasaules skaistāko, bet arī seksīgāko sievieti. Turpmāk es darīšu visu, lai sekss būtu vienmēr un visur — un tad, kad ES to vēlos. Nevis tad, kad man izdodas sastapt kādu, kurš... Nu, īsi sakot, turpmāk es izvēlēšos savus seksa partnerus un nevis iespēju VISPĀR ar kādu pārgulēt. Un vēl es iemācīšos to jauko, bezrūpīgo žestu, kuru gultā tik bieži lieto mans šābrīža mīļākais. Viņš apguļas uz muguras un, pirms aizlikt rokas aiz galvas, draiski un pašpārliecināti norāda virzienu — kaut kur tur uz leju, nu zini, kur sākas kājas.

Turpmāk tā darīšu es!

Un citi

Ja tā padomā, tad tievums, sekss pēc pirmā pieprasījuma, Džordžs Klūnijs (turklāt tagad vairs nebūs jāpacieš viņa mīļotā cūka, urā! Hm... lai viņam debesu valstība, protams, bet cūka tomēr ir šausmīgs pūrs pat tādam vīrietim kā Klūnijam) un kāds mazumiņš slavas un bagātības — tas arī viss, kas ietilps manos jaunās dzīves plānos un pie kā es apņemos sākt strādāt jau šodien.

Protams, es vēlētos arī nedaudz izaugsmes — angļu valoda un deju kursi, nu tādā garā; vēl es vēlētos precīzāku iekšējo pulksteni (ne jau bioloģisko, bet to, kurš neļauj kavēt tik ļoti, kā to mēdzu darīt es) — bet tie jau ir tikai tādi sīkumi, kurus kauns pat pieminēt.

Tātad — kāds ir plāns? Kļūt par SIEVIETI ar visiem lielajiem burtiem. Sākt jau šodien. Pirmajā janvārī — tad jau redzēsim. Iespējams, kaut kas no šā visa man nebūs izdevies. Tad pirmais janvāris būs lieliska iespēja mēģināt vēlreiz — bez kādas traumas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu