«Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvā» būs sīva konkurence

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gandrīz divu nedēļu garumā Latvijas ierakstu kompānijām un neatkarīgajiem producentiem bija iespēja iesniegt savus kandidātus 15 dažādās «Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas 2006» nominācijās. Pieteikumu pieņemšana ir noslēgusies, un zināms, ka šogad vissīvākā konkurence būs nominācijās «Labākā roka dziesma», «Labākā popdziesma» un «Labākais mūzikas video klips». Katrā no šīm nominācijām iesniegti attiecīgi 22, 20 un 16 pretendentu pieteikumi.

Liela konkurence būs arī nominācijās «Labākā debija», «Labākais šlāgeris vai kantridziesma», kā arī «Labākā dance, hiphopa vai r'n'b dziesma» un «Labākais roka albums».

Šogad neviena nominācija slēgta netiks, jo katrā izvirzītajā nominācijā pieteicies minimālais pretendentu skaits — 3.

Visvairāk pretendentu izvirzījuši «Mikrofona ieraksti», kam seko «Platforma Records» un «Gailītis G». Jāteic, ka «Mikrofona ieraksti» visvairāk pretendentu iesnieguši roka un popmūzikas kategorijā, «Platforma Records» — roka un mūzikas video kategorijās, bet «Gailītis G» skaitliskā ziņā ir pārliecinošs līderis šlāgera un kantri kategorijā.

Visi ieraksti ir nodoti žūrijas komisijas vērtējumam, kurai līdz janvāra sākumam jāsniedz savs viedoklis par to, kurš šogad ir labākais. Rezultātus šogad apkopos audita firma «BDO Invest Riga».

Gadskārtējā «Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas 2006» pasniegšanas ceremonija notiks 2007. gada 2. martā Dailes teātrī ar tiešraidi TV3.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu