Skaļākā gada prāva un noslēpumainākais bērns

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/T.Kalniņš

Nešaubīgi gada slavenākais tiesas process ir Tatjanas un Valērija Karginu šķiršanās prāva, kas sākās 2005. gadā un turpinājās šogad. Un kā nu ne — īpašumi, kuru vērtība ir ap 150 miljoniem latu, tik vienkārši vis nav sadalāmi. Taču būtu naivi iedomāties, ka sirdssāpes rada vien naudas dalīšana: Tatjanā runā pamestas sievietes aizvainojums, savukārt Valērijs jau sen to visu nedzird — viņa jaunā mīlestība Anna Barinova 1. februārī viņam uzdāvināja meitiņu Valēriju Maiju, kas, pēc «Vakara Ziņu» ekspertu domām, kļuva par nominācijas «Gada bērns» laureāti.

Kamēr Tatjana Kargina kāda žurnāla lappusēs apgalvoja, ka pati ar savām rokām no bohēmiska jaunekļa (domāts šodienas veiksmīgais baņķieris Valērijs Kargins) izveidojusi panākumiem bagātu biznesmeni, tikmēr Valērijs iepazinās ar jauno un daiļo tenisisti Annu Barinovu (miljonāra un bijušā Jūrmalas Domes deputāta Vladimira Barinova meita), kas ir astoņpadsmit gadus jaunāka par savu pielūdzēju. Var pieļaut, ka tieši attiecības ar Annu Barinovu bija katalizators Karginu laulības ātrajai izjukšanai, kaut arī Kargina grāmatā «Nauda un cilvēki» melns uz balta bija rakstīts: «Pieķeršanās un cieņa pret viņu (Tatjanu Karginu. — K. R.) manī ir saglabājusies līdz šim brīdim. Es neaizmirstu par to, kas viņa man ir bijusi šos ilgos gadus.»

Pirms pāris gadiem Annu un Valēriju kopā varēja redzēt tikai lielveikalos, jo viņi īpaši neafišēja savas attiecības. Savukārt tagad jau vairs nav, ko slēpt: abi audzina kopīgo bērnu — Valēriju Maiju. Augstāko aprindu eksperti klusā sajūsmā sten vien: bagāts bērns, kuram tēvs ir miljonārs, bet māte — miljonāra meita!

Interesanti, ka vectētiņš Barinovs sākotnēji krasi noliedza runas par to, ka viņa meita gaida bērnu no Valērija Kargina. Iespējams, noliegums tik strikts bija tāpēc, ka Barinova un Kargina attiecības nekādi nevarēja nosaukt par labām. Taču nedz īlenu maisā, nedz mīlestību nevar noslēpt, un nu Barinovs par savu opīša laimi izsakās arī publiski. Tās esot gluži jaunas izjūtas, kas nav salīdzināmas ar citām. Domājams, ka Barinova laimi aptumšo ne īpaši gludās attiecības ar sievu Ilonu: abu savienība ir uz šķiršanās robežas, par ko gan Barinovs nevēlas plašāk runāt. Taču mazbērns abiem kopīgs, un šis apstāklis viņus tomēr satuvina.

Lai arī mediji vairākkārt ir mēģinājuši nofotografēt miljonāru atvasi, tas tomēr nav izdevies, jo, kā apgalvo Barinovs, viņa meita Anna sargā bērnu no svešām ietekmēm un, iespējams, arī no skaudīgas acs. «Lai paaugas,» atrunājas Barinovs un neliedz cerības, ka mazuli reiz varēs aplūkot arī plašāks publikas loks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu