Kamerona Diaza un Džims Kerijs nebūs kopā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: timeinc.net

Kā ziņo «Focus Features», kas pašlaik strādā pie filmas «Spēle bez sekām» («A Little Game Without Consequences»), kurā galvenās lomas bija paredzētas Kameronai Diazai un Džimam Kerijam, abi aktieri mazāk nekā mēnesi pirms filmēšanas sākšanas atteikušies no lomas. Līdz ar to neizdosies atkal uz ekrāna savienot jauko «Maskas» («The Mask», 1994) duetu.

Pēc neoficiālas informācijas, abas zvaigznes atteikušās filmēties, jo viņus nesot apmierinājis scenārijs, kuru sarakstījis itālietis Gabriels Mučino. Arī filmas producenti to atzinuši par pārāk nekomerciālu. Beigās Mučino, kam pašam arī vajadzēja filmu režisēt, nolēmis, ka «Spēlei bez sekām» vairs nesarakstīs ne rindiņas, un pametis projektu.

Filmas sižets balstās uz Žana Delā un Žeralda Sibleira lugas, kas stāsta par ideālu pāri, kurš nolemj apmānīt draugus, paziņojot par savu šķiršanos, un pēkšņi secina, ka visi jau kopš paša sākuma bijuši pret viņu draudzību.

Klīst baumas, ka jauno scenāriju rakstīs Džeimss Šeimuss, kas kopā ar Angu Lī strādājis pie «Halka» («The Hulk», 2003).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu