Ļeontjevs uzfrišinājis matus

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Leģendārais krievu dziedātājs Valērijs Ļeontjevs vienmēr ir izcēlies ar saviem sprogainajiem matiem. Taču ilgo skatuves gaitu laikā mati pamazām zaudē savu kuplumu.

Tam par iemeslu ir mākslinieka saspringtais dzīves ritms, daudzie frizūras veidošanas līdzekļi, biežā matu uzsilšana sofitu gaismā. Ļeontjevs necieš parūkas, tāpēc meklēja citu problēmas risinājumu.

Klīst baumas, ka Ļeontjevs pastāvīgi pieaudzē matus, turklāt agrāk viņš to darījis tikai atsevišķās galvas ādas vietās, bet tagad mākslinieks nolēmis savus kuplos matus atjaunot «visā platībā». Tāpēc savu vizīti Amerikā dziedātājs nolēmis apvienot ar klīnikas apmeklējumu, kura laikā speciālisti apņēmušies atjaunot estrādes zvaigznes matus. Taču ļoti iespējams, ka tas viss ir tikai žurnālistu pieņēmumu līmenī, jo klīnika, kuru apmeklējis Ļeontjevs, atsakās sniegt jebkādu informāciju par savu pacientu. Taču, lai kā arī būtu, Ļeontjevs tagad ir apmierināts ar savu izskatu. Aculiecinieki apgalvo, ka dziedātājs izskatās lieliski — it kā būtu kļuvis desmit gadus jaunāks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu