Verkai Serdjučkai pārāk ātri ataug bārda

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Vairākas reizes bija jāpārtrauc Verkas Serdjučkas dziesmas «Paņem visu» klipa filmēšanu. Tam par iemeslu kļuva, lūk, kas — Andrejam Daņilko pārāk ātri atauga rugāji.

Bārdas rugāji «lauzās» ārā visnepiemērotākajos brīžos — tieši tajā laikā, kad mākslinieku vajadzēja filmēt tuvplānā. Tādēļ stilistiem vajadzēja Andreju periodiski «izvest» no kadra, lai atjauninātu viņa seju.

Par spīti kavēkļiem, jaunais klips tika nofilmēts vienas nakts laikā. Tas notika Kijevā, kur Dovženko vārdā nosauktās kinostudijas lielākajā paviljonā Eiropā speciāli tika uzbūvēts Ņujorkas debesskrāpja makets. Saskaņā ar sižetu Serdjučka kļūst par miera balodi, kas apvieno visas valstis un tautas. Un beigu beigās visi par Verku ir pilnīgā sajūsmā. Spalvainā miera nesēja sniedz koncertu, kas no Manhetenas torņa jumta tiek translēts uz visām pasaules valstīm. Tiešajā ēterā Serdjučku sveic nēģeri, arābi, ebreji, uzbeki, japāņi, kā arī krievi un ukraiņi, kuri vēro šovu.

Starp Verkas daiļrades pielūdzējiem ir arī islāma radikālo atzaru pārstāvji, kas tieši koncerta laukumā sarīko izskaidrošanos ar policiju. Taču Serdjučka paveic savu misiju, un uz planētas atdzimst miers un saticība. Žēl tikai, ka dzīvē viss nenotiek tik vienkārši.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu