Hetere Milza pēc šķiršanās no Makartnija neko nedabūs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Britu mūziķis Pols Makartnijs esot pateicis savai sievai Heterei Milzai, ka viņa pēc gaidāmās šķiršanās neko nesaņemšot, jo četrus gadus ilgušās laulības laikā viņš neko nav nopelnījis, ziņo interneta portāls «Hollywood.com».

Bijušais grupas «The Beatles» dalībnieks esot iesniedzis paziņojumu sievas juristiem un cerot, ka Milza nenovedīs šķiršanos līdz tiesai, jo tad viņa «paliktu tukšā».

Tiek uzskatīts, ka Makartnija bagātība sniedzas 800 miljonu sterliņu mārciņu (826 miljonu latu) apmērā. Taču šo naudu mūziķis esot nopelnījis pirms precībām ar Milzu 2002. gadā. Viņš apgalvo, ka līdz 2006. gadam, dodoties vairākās pasaules turnejās, piedzīvojis finansiālus zaudējumus, ziņo britu laikraksts «Daily Mirror».

«Seram Polam šī ir laba taktika, taču arī ļoti riskanta stratēģija,» sacīja britu juriste Kaitlina Dženkinsa. «Tikai aptuveni 10% no apstrīdētām šķiršanās lietām tiek atrisinātas šādi.»

«Makartnijs cenšas pārliecināt Heteres juristu komandu ieteikt viņai piekrist vienoties, apgalvodams, ka viņa var palikt bešā, ja šķiršanās nonāks tiesā,» turpināja Dženkinsa. «Būtībā sers Pols parāda, cik slikti tas viņai varētu beigties.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu