Freimaņa Pepe — māmiņas godā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/T.Kalniņš

Neilgi pirms Ziemassvētkiem mūziķis Mārtiņš Freimanis kļuva par krusttēvu sešiem kucēniem — viņa sunene Pepe pirmoreiz tikusi māmiņas godā.

Pepes bērnu tēvs ir Mārtiņa drauga un menedžera Mareka Bērenta taksis Džimijs Hendriksons, raksta dzeltenā prese. Tā kā Mārtiņa sunenes Pepes kucēni pasaulē nāca laikā, kad notika grupas «Putnu balle» Ziemassvētku koncerta mēģinājumi, bet grupā dzied seši dalībnieki, un kucēni ir piedzimuši seši, Mārtiņš mazos suņa bērnus nolēmis saukt grupas dalībnieku vārdā... «Protams, ir parādījušies arī turīgi ļaudis, kuri gatavi maksāt lielu naudu, lai viņu bērniem būtu kāds no Mārtiņa Freimaņa sunenes Pepes kucēniem, taču es tos nepārdošu, bet gan atdāvināšu labi pazīstamiem cilvēkiem,» paziņojis mūziķis.

Viņš stāsta, ka Pepe ir gādīga un lepna māte: tiklīdz parādās kāds ciemiņš, viņa to pieved pie saviem kucēniem un lepojas ar tiem. Un viņa absolūti nav greizsirdīga, ja kāds viņas bērneļus paņem rokās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu