Svētkos divreiz apzog Ūdrīša dzīvokli

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Kamēr grupas «The Hobos» solists Rolands Ūdris Ziemassvētku laikā spēlēja koncertos un atpūtās, nedēļas laikā divas reizes tika apzagts viņa dzīvoklis.

Ūdrītim svētki pagājuši ne visai priecīgā noskaņā, jo pirmajā reizē garnadži nozaga datoru, otrajā – televizoru, raksta «atverts.lv». Vislielākās bēdas Ūdrītim sagādāja datora nozagšana, jo tajā atradās iestrādes jaunajam diskam un mazbudžeta filmas materiāli.

«Neatkarīgā» jau rakstīja, ka oktobrī mūziķis pabeidza filmēt savu pirmo īsfilmu «Džonija trīs vēlēšanās». Aptuveni 30 minūšu garās filmas pamatā ir stāsts par Džoniju, kuram ir iespēja piepildīt trīs vēlēšanās. Sākumā viņš vēlas kāsi un šņabi, tad – šampanieti un meiteni, bet Džonija trešā vēlēšanās – lai vēlēšanās nekad nebeigtos. Diemžēl jauno filmu tik drīz uz ekrāniem neredzēsim, jo filmas materiāli pazuduši kopā ar garnadžiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu