Fogele atgūst balsi un atsakās no Britnijas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mis.lv

Aģentūras «Mis Latvija» direktore Inta Fogele atgriezusies no Ēģiptes, kur nodevās savas veselības uzlabošanai. Siltās zemes saule patiešām spējusi darīt brīnumus, jo pēc atgriešanās Fogele sākusi runāt balsī.

Pāris mēnešu slimnīcā

Jau rakstījām, ka aģentūras direktore augusta beigās smaga bronhīta dēļ zaudēja balsi un spēja sazināties tikai čukstus. Pāris mēnešu viņa pavadīja slimnīcā un rehabilitācijas centrā, no kurienes pa taisno pēc mediķu ieteikuma  steidza mainīt klimatu.

Parasti darba un atpūtas apvienošana nav tas labākais gājiens, bet Fogelei tas nācis tikai par labu: viņa devās uz Ēģiptes kūrortu Hurgadu, lai iepazītos ar iespējām rīkot «Mis Latvija» konkursu 2008. gadā, pie reizes izbaudot saules un ūdens peldes.

Atteicās no Spīrsas

Piramīdu un mūmiju aplūkošanu gan Fogele atstājusi citai reizei, jo ekskursija šoreiz viņu nv vilinājusi. Ar ceļojumu aģentūras «Teztour» gādību viņa nokļuvusi līdz Ēģiptei, bet tur viņu uzņēmusi kūrorta administrācija, tāpēc laiks - 12 dienas - lielākoties pavadīts, iepazīstot grandiozus atpūtas namus. Piemēram, Latvijas viešņa kā skatītāja apmeklējusi vērienīgu putu diskotēku un iepazinusies ar gigantisku viesnīcu un akvaparka kompleksu «Titanic». Tā īpašnieks Fogeli uzaicinājis uz Britnijas Spīrsas koncertu, kas bija paredzēts nākamajā nedēļā, taču «Mis Latvija» pārstāve no šādas iespējas atteicās, respektējot, ka Latvijā jāturpina ārstēšanās. «Man tagad svarīgākā ir veselība, lai gan, ja Spīrsas vietā būtu «Metallica», es vēl padomātu,» smej Fogele.

Tomēr ir kāds uzaicinājums, uz kuru viņa nolēmusi atsaukties: janvāra vidū aģentūras direktore vēlreiz dosies uz Hurgadu, lai konkrētāk ar pašvaldības un kūrorta pārstāvjiem vienotos par turpmāku sadarbību skaistumkonkursu rīkošanas un tūrisma piesaistes jomā, kā arī, lai noskatītos Madonnas un Kailijas Minogas līdzinieču koncertu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu