Ja mīlējāties lidmašīnas tualetē...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zīm. Līva Rutmane

Kādā aptaujā izlasīju, ka desmit procenti respondentu nodarbojušies ar seksu lidmašīnā.
Mjā... diezgan iespaidīgs skaitlis un, ņemot vērā ne tikai statistiku, bet arī to, cik bieži gan literatūrā, gan kinomākslā attēlotas seksa ainas lidmašīnā, es iedomājos, ka nevajadzētu būt pārāk grūti atrast kādu, kurš varētu man pastāstīt par šo neikdienišķo nodarbi mazliet vairāk.

«Tajos mazajos fokerīšos, kur pat biznesa klasē nepietiek vietas, lai kaut mazliet izkustinātu kājas?» Sintija, kura ceļo pārsvarā uz Skandināviju, sašutusi saviebās. «Vai tu zini, cik cilvēku rinda sēž lielajos laineros no Hītrovas uz Ņujorku? Astoņi! Es nekad to nedarīšu tik daudzu skatītāju klātbūtnē, lai kā man reizēm gribētos...» Valdis nopurpināja, «un lidmašīnu tualetes man ir par mazu.»

Visuzjautrinošākais šķita Ilzes arguments: «Labi, labi, tajās biznesa klases vietas reizēm ir gana un, ja paveicas, salons ir pustukšs, bet ar tiem nolaizītajiem nūģiem? Brr... nu nē!»

Tomēr galu galā man paveicās — tā pati Ilze iepazīstināja mani ar kādu amerikāņu pilotu, kurš zināja stāstīt, ka pasaulē pat esot nodibināti vairāki klubi, kuros var iestāties tikai tie, kuriem ir bijušas seksuālas attiecības lidmašīnā.

«Un kur tad visbiežāk tu, tas ir, viņi, mīlējās?» es vaicāju.

«Tualete ir vislabākā vieta, tikai ar vienu noteikumu — mīlnieki nedrīkst būt pārāk apaļīgi. Tu pat iedomāties nevari, cik daudzi ir iesprūduši lidmašīnu vannas istabās!»

«Un kas notiek, ja pieķer?»

«Tad viņi tiek arestēti. Apkalpe izsauc tuvākās lidostas policiju, tiek iekasēts piecsimt dolāru naudassods un ierosināta apsūdzība par seksu publiskā vietā. Turklāt nelaimīgie vēl zaudē visas turpmākā ceļojuma biļetes.» Kad apvaicājos kompetentiem cilvēkiem, kādi sodi sagaida tos, kuri uzdrošinātos mīlēties mūsu nacionālās aviokompānijas lidmašīnās, viņi smējās kā kutināti, laikam mēģinot iedomāties pozas, kādās to varētu izdarīt, tad kļuva mazliet nopietnāki un piebilda: «Zini, šķiet, ka nevienam nav ienācis prātā izdomāt atsevišķu likumu pret seksu lidmašīnā, vietas trūkums aizsargā mūsu goda jūtas labāk par jebkuru policistu.»

Ļoti iepriecinoša perspektīva, vai ne? Bet, ja nu tomēr, par spīti visam, jūs esat nolēmusi izbaudīt orgasmu lidojumā, derētu iegaumēt dažas vienkāršas pamācības:

1. Vislabāk doties uz tualeti, mirkli pirms lidmašīna sasniegusi maksimālo lidojuma augstumu — drošības jostu indikators vēl deg, bet stjuartes jau ceļas kājās, lai cienātu pasažierus ar maltīti. Brīdī, kad jums atļaus atsprādzēt drošības jostas, būs jau par vēlu — ejas nosprostos ēdienu, dzērienu un dāvanu ratiņi.

2. Garākos lidojumos varat izmantot laiku, kad citi pasažieri skatās videofilmas — vislabāk 15 minūtes pēc filmas sākuma.

3. Ieejiet tualete aptuveni minūti vēlāk par savu partneri — tā jūs radīsiet mazāk aizdomu citos pasažieros vai apkalpē.

4. Neaizmirstiet notīrīt poda vāku.

5. Dariet to klusi un ātri.

6. Esiet gatavi gaisa bedrēm un turbulencei — vislabāk, ja vīrietis sēž uz aizvērta poda vāka, bet sieviete viņam klēpī — tā jūs izvairīsieties no liekām traumām.

7. No tualetes izejiet kopā, tēlojot slimus — vienīgais attaisnojums tam, ka atrodaties tualetē divatā, varētu būt palīdzība sasirgušajam ceļojuma biedram.

Vēl joprojām šķiet aizraujoši? Nu tad uz priekšu!

Man gan šķiet, ka visērtākā vieta lidmašīnu seksam ir pilota kabīne un vislabākais partneris — pats pilots. Kas tad vadīs lidmašīnu, jūs vaicāsiet? Nu, protams, ka autopilots! Ne velti tieši autopilota izgudrotājs Laurenss Sperijs bija tas, kurš nodibināja pirmo gaisa seksa klubu Mik Higb Club.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu