Maijā Rīgā notiks grandiozais «Sensation White»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

26. maijā hallē «Arēna Rīga» notiks pasaules vadošais deju mūzikas notikums — «Sensation White». Šis būs vienīgais «Sensation White» pasākums Baltijas valstīs un lielākais notikums deju mūzikā.

Pirms sešiem gadiem «Sensation White» radīja jaunu, unikālu un iespaidīgu koncepciju, kas paredz ieeju «Sensation White» pasākumos tikai baltās drēbēs, tādā veidā vienojot visus apmeklētājus un padarot viņus par daļu šova.

«Sensation White» Latvijā būs grandiozs gaismu, lāzeru un pirotehnikas šovs kvalitatīvas un jaudīgas skaņu aparatūras pavadībā, kurā piedalīsies vismaz četri pasaules klases dīdžeji, kas uzstāsies uz pasākuma galvenās skatuves. Līdztekus tam šovā piedalīsies vismaz 30 performanču mākslinieki. Šovs un deju pasākums Rīgā ilgs astoņas stundas.

«Neticami, ka tas, par ko agrāk Latvijas deju mūzikas cienītāji, klubu apmeklētāji, jaunie un progresīvie varēja tikai sapņot, ir piepildījies — «Sensation White» būs Rīgā!» saka projekta organizatoru «Jet Force» pārstāvis Cornelis van der Vaart. «Mēs esam vairākus gadus gatavojušies un tagad varam droši teikt — beidzot Rīgā  notiks pasaules grandiozākais deju notikums!»

Pasākumu tehniski koordinēs pasākumu operators «Untitled.lv». Kā atzīst projekta tehniskais producents Mārcis Gulbis, «Sensation White» ir tehniski vissarežģītākais un visgrandiozākais šovs no tiem, kas izziņoti Latvijā 2007. gadā. 80 cilvēku komanda no Amsterdamas, aptuveni divas reizes vairāk iesaistītā personāla no Latvijas puses, vairāk nekā desmit furgoni ar tehniku, kas atbrauks uz Latviju, sarežģītā uzbūve, kas ilgs aptuveni nedēļu, un iespaidīgais līdzatvesto lāzeru un gaismu daudzums — šis noteikti būs visgrandiozākais deju mūzikas notikums Baltijā 2007. gadā.

Arī hallei «Arēna Rīga» šis pasākums būs īpašs. «Ja parasti pasākumu dekorācijas un konstrukcijas tiek piekārtas tikai ap vietu, kur atrodas skatuve, šoreiz, lai realizētu grandiozo šovu, konstrukcijas un dekorācijas izvietosies pa visu arēnu — tik iespaidīgu šovu mēs arēnā vēl neesam piedzīvojuši,» stāsta «Arēnas Rīga» direktors Edgars Buncis.

Biļetes uz «Sensation White» jau nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs un «Statoil» degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā. Limitēts biļešu skaits tiek tirgots par 25 latiem, vēlāk biļešu cena būs 35 lati. Februārī tiks sākta arī VIP un DE LUXE biļešu tirdzniecība.

«Sensation White» vēsture

2000. gads — Amsterdamā notiek pirmais pasākums «Sensation», ko apmeklē 20 000 cilvēku.

2001. gads — tiek noteikts pasākuma dress code — balts. Nākamais pasākums jau pulcē 40 000 apmeklētāju.

2002. gads — prese nodēvē «Sensation» par pasaulē vadošo deju pasākumu.

2003. gads — tiek ieviesti tematiskie pasākumi. Pirmā nosaukums — «4 elementi».

2004. gads — jaunā tēma «Grieķu dievi». Biļetes uz šovu pārdod 2,5 stundās. Pasākumu apmeklē cilvēki no dažādām pasaules valstīm.

2005. gads — notiek pirmais «Sensation White» pasākums ārpus Nīderlandes — Vācijā. Šo šovu apmeklē 15 000 interesentu, un tas ir pilnībā pārdots.

2005. gada pasākuma tēma — «Kosmoss».

2006. gads — «Sensation White» internacionālais pasākums pirmo reizi notiek Austrumeiropā, arī biļetes uz šo šovu ir pilnībā pārdotas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu