Vins Dīzels uzņems filmu izzudušā valodā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:everythingunderthem

Kamēr cilvēki, kuri aizraujas ar arhaisku valodu pētīšanu, ar nepacietību gaidīja un sagaidīja Mela Gibsona asiņaino «Apokalipto», kas vēstī par maiju civilizācijas bojāeju, Vins Dīzels paziņojis, ka 2007. gadā arī uzņemšot filmu valodā, kura sen izzudusi.

Sekojot Gibsona piemēram, Dīzels nolēmis pierādīt, ka ir pietiekami nopietns un profesionāls kinoindustrijas pārstāvis. Dīzels cerot gūt līdzīgus panākumus kā Gibsons ar «Kristus ciešanām» un «Apokalipto», uzņemot filmu par pulkveža Hannibala Barka dzīvi oriģinālā pūniešu valodā.

Baumas par filmas uzņemšanu Holivudā klīst jau vairākus mēnešus, tomēr ne visi tam tic, uzskatot, ka tas ir tikai neizdevies Vina Dīzela joks. Dīzels tomēr apgalvojot, ka viņa nodomi ir nopietni, un pašlaik jau strādājot ar to pašu valodas speciālistu, kas palīdzēja Gibsonam veidot «Kristus ciešanas». Pagājušajā vasarā Dīzels esot ceļojis pa Spāniju, meklējot piemērotas vietas filmēšanai.

Dīzels paziņojis, ka jaunajā filmā «Hannibals Iekarotājs» viņš būšot ne tikai režisors, bet atveidošot arī galveno lomu. Uz ekrāniem filma esot plānota parādīties 2008. gadā.

Lai notēlotu ģenerāli, kas dzīvoja 3. gs. pirms Kristus, Dīzels mācīšoties jāt ar ziloni...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu