Tuvojas Dimas Bilana koncerts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Jau šomēnes, 20. janvārī, hallē «Arēna Rīga» notiks jaunās Krievijas zvaigznes Dimas Bilana koncerts «Laiks ir upe».

Kā liecina Dimas Bilana oficiālā mājas lapa, pirms koncertiem Rīgā un Tallinā mūziķis šogad piedalīsies augstās modes nedēļā Milānā. Aprīlī Bilanam ieplānoti koncerti arī Lielbritānijā, bet pirms tam — februārī — 25 gadus vecais dziedātājs dosies koncertturnejā uz Vāciju un ASV (koncerti Ņujorkā, Bostonā, Čikāgā, Maiami, Sanfrancisko, Losandželosā). Amerikā plānots sākt arī Dimas Bilana jaunā angļu valodas albuma ierakstu, ko producēs patlaban aktuālais producents Timberlends. Intervijās Dima Bilans paziņo arī par šogad iecerētu duetu ar Šakiru. «Es negribu minēt, kas notiks turpmāk, taču mūs sagaida ļoti spraigs gads,» optimisma pilno Bilanu šāgada pirmajā intervijā citē krievu laikraksts «Žizņ».

Mūziķa starptautiskie panākumi ir loģisks turpinājums panākumiem dzimtenē, kur, izvērtējot 2006. gada slavenības, nominācijā «Gada mūziķis» Dima Bilans ieguvis pirmo vietu (35%), apsteidzot Nikolaju Baskovu (15%) un Allu Pugačovu (9%). Šajā pašā aptaujā, ko veicis Krievijas sabiedriskās domas izpētes centrs, Dima Bilans atzīts par vienu no četriem «Gada cilvēkiem».

«Dimas Bilana koncerts Latvijā ir iespēja redzēt Krievijas populārākā mūziķa uzstāšanos, pirms viņš sāk realizēt savus vērā ņemamos 2007. gada plānus. Ceru, ka varēsim pārliecināties par mūziķa spējām un talantu Rīgas koncertā pilnā apjomā,» teic koncerta izpildproducents Mārcis Gulbis no «Untitled.lv».

Jaunais mūziķis koncerta rīkotājiem izvirzījis stingrus tehniskos noteikumus, kuriem jābūt izpildītiem bez ierunām. Visas mūziķa vizītes laikā Rīgā Dimam tiks nodrošināti miesassarga pakalpojumi.

Biļetes uz koncertu joprojām nopērkamas «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās visā Latvijā. Biļešu cena — no 15 līdz 25 latiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu