Vai Spanovskis dzīvo kopā ar Rēziju Kalniņu?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/N.Mežiņš

Laiku pa laikam slavenā un daiļā aktrise Rēzija Kalniņa medijos atklāj, ka aizvien iet jaunus attiecību meklējumu ceļus. Iespējams, ar to trīsdesmit sešus gadus vecā Rēzija domājusi jaunu attiecību meklējumus ar stipro dzimumu. Rēzijai tuvu stāvošas personas runā, ka viņā īstas kaislības virmo ne tikai uz skatuves, bet arī privātajā dzīvē. «Vakara Ziņas» iepazīstina lasītājus ar sabiedrībā zināmākajiem Rēzijas vīriešiem. Izrādās, ka pēdējā laikā aktrisei tīkami šķiet nobrieduši un dzīvesgudri vīrieši pēc gadiem četrdesmit.

Spanovskis iekāro puspasauli

Sarunā ar «Vakara Ziņām» Spanovskis atklāj pārsteidzošu jaunumu — pēc filmas «Augstuma robeža», kurā var vērot, kā abi aktieri nododas kvēlam mīlas aktam, Rēzija dzīvojot kopā ar Hariju. «Mēs ar Rēziju kopš tās filmas dzīvojam kopā. Mums tas ļoti iepatikās. Vai tad jūs esam manījuši informāciju, ka viņa dzīvo ar kādu citu?» retoriski vaicā Spanovskis.

Četrdesmit astoņus gadus vecais Harijs Spanovskis, kas vienmēr bijis varens siržulauzējs, stāsta: «Filmas «Augstuma robeža» tapšanas laikā katram māksliniekam, katram aktierim improvizācijā bija jāparāda, uz ko viņš ir spējīgs kā aktieris. Filmējoties neviens aktieris nezināja, kas kuram būs jādara,» — tā Spanovskis; viņš nenoliedz, ka iekārojis vai puspasauli sieviešu, bet tas nenozīmē, ka ar viņām visām gulējis.

Rēzija jūtas kā no jauna piedzimusi

Pirms vairākiem gadiem Rēzija uz publiskās skatuves parādījās kopā ar talantīgo Dailes teātra aktieri Valdi Liepiņu. Plašsaziņas līdzekļi sabiedrībai rādīja, kāda izskatās laimīga un pilnvērtīga ģimene. Taču aktrises dumpinieciskais gars izjauca rimtās attiecības. Rēzija publiski stāstīja, ka pēc šķiršanās no Liepiņa jūtas kā no jauna piedzimusi un beidzot var atļauties darīt to, kas laulības dzīvē ar Liepiņu bija liegts. Pamestais vīrs bēdu sagrauzto dvēseli sabiedrībai neatklāja un plašas intervijas medijiem nedeva. Arī cienījami.

Galantais Krauklis

Zinātāji mēļo, ka, piedaloties realitātes šovā «Ekspedīcija», Rēzijai bijis arī romāns ar Valkas mēru, 42 gadus veco Ventu Armandu Kraukli. Pēc šova Krauklis spējis saglabāt siltas un sirsnīgas attiecības ar Rēziju. Runā, ka Valkas mērs Rēziju atceras viņas vārda svētkos un dzimšanas jubilejās. Izrādās, Krauklis nav tikai lielisks mīļākais, bet arī galants džentlmenis.

Saldais pārītis izšķiras

Laikā, kad Dailes teātrī sevi pieteica jaunais un daudzsološais aktieris, 32 gadus vecais Artūrs Skrastiņš, ne tikai uz skatuves, bet arī reālajā dzīvē sākās trakulīgi skaistais Rēzijas un Artūra mīlas romāns. Sabiedrība viņus dēvēja par saldo pārīti un ar lielu interesi sekoja tam, kad abi, rokās sadevušies, mīlīgi parādīsies publiskos pasākumos. Ar laiku attiecībās radās plaisa, un nu jau labu laiku Artūrs ar Rēziju nav pāris reālajā dzīvē, bet uz skatuves spējuši saglabāt lieliskas attiecības. Vaicājot Skrastiņam, kā pēc šķiršanās viņš spējis saglabāt labas attiecības ar Rēziju, Artūrs vien nosaka, ka tas ir talants. Nav gan zināms, vai Artūrs domājis talanta aktierisko vai sadzīvisko pusi.

Vecpuiša atturība

Ar leģendārās grupas «Jumprava» dalībnieku, 43 gadus veco Aigaru Krēslu Rēzijai esot bijis vētrains romāns. Zinātāji lēš, ka aktrisei un mūziķim tuvas attiecības bijušas neilgu laiku?— kādus pāris gadus. Taču te laikam pie vainas Krēslas rūdītā vecpuiša dzīvesveids, kas atturējis mūziķi izteikt bildinājumu daiļajai aktrisei.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu