Grupai «Bez PVN» iznācis debijas albums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latgaliešu mūzikas grupai «Bez PVN» gadu mijā beidzot iznācis ilgi gaidītais un lolotais grupas debijas albums «Pyrms vuorda...». Visi grupas fani un atbalstītāji tiek aicināti uz albuma prezentācijas pasākumu 10. janvārī plkst. 20.00  Rīgā, klubā «Kaļķu vārti».

Albumā ir 16 dziesmas, kuras tika ierakstītas divu gadu garumā piecās dažādās ierakstu studijās. Debijas albumā «Bez PVN» nav baidījusies dziesmās savīt dažādus mūzikas stilus. Taču viss sarūpētais albumā ierakstīts, tikai izmantojot dzīvos (nesamplētos) instrumentus, variējot ar to skanējuma un tehniskajām iespējām.

«Pyrms vuorda...» iekļautas gan iepriekš labi pazīstamas dziesmas, gan arī pavisam jaunas, kuras vēl nav skanējušas plašākai auditorijai. No jau zināmajām jāmin «Izzeimuots nu rosys», kas videoversijā ļoti labus panākumus guva Latvijas televīziju kanālos. Latvijas Mūzikas kanāla TOP 20 tas ilgi atradās labāko desmitniekā, bet LTV7 radījumā «SeMS» jau pirmajā nedēļā ierindojās 1. vietā un trīs mēnešu garumā atradās labāko trijniekā. Grupas iepriekšējais radiosingls «Mes poshi» deviņas nedēļas «uzturējās» Latgales radio TOP20 1. vietā.

Plašākai auditorijai pazīstami arī radiosingli «Vieja skotlūgi» un «Vosoruošona» (kopā ar Ingaru Gusānu no «Borowa Mc»), pēdējais aktuāls ir joprojām un jau divas nedēļas atrodas Latgales radio TOP 20 augstākajā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu