Dita fon Tīsa un Merilins Mensons šķiras

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Populārā amerikāņu burlesku modele un dejotāja Dita fon Tīsa iesniegusi prasību par šķiršanos no skandalozā mūziķa Merilina Mensona, ziņo interneta lapa «Contactmusic.com».

Gotiskajam rokmūziķim, kura īstais vārds ir Braiens Vorners, šķiršanās papīri tika iesniegti piektdien Losandželosas ierakstu studijā, kur viņš strādā pie sava jaunā albuma.

Tīsa, kas bijusi kopā ar Mensonu septiņus gadus, no kuriem gadu viņi bijuši precējušies, izvākusies no ģimenes mājas un iesniegusi prasību par šķiršanos pirms Ziemassvētkiem, par iemeslu norādot nesamierināmas atšķirības.

«Dita patiešām centās, lai laulība izdotos, taču viņš uz to nav atbildējis. Viņa Mensonu ļoti mīlēja, bet viņā ir pārāk daudz ļaunu garu. Patlaban viņš pat nespēj vairs ar viņu sarunāties. Dita centās viņam pateikt par šķiršanos, bet viņa pat nevar viņu sazvanīt. Viņa ir izvākusies no mājas, un viņš to nav pat pamanījis,» avīzei «New York Post» pastāstīja kāda pārim tuva persona.

Pārim, kas apprecējās gotiskā ceremonijā kādā Īrijas pilī 2005. gadā, ir divi kaķi Lilija un Elisters un takšu šķirnes suņi — Grēta un Eva.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu