«Re:public» tiksies ar faniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rītvakar plkst. 19.00 Jelgavas mūzikas klubā «Četri balti krekli» grupa «Re:public» tiksies ar saviem faniem, klausītājiem, lai prezentētu jaunā albuma «Atbrīvots» vāka dizainu.

2007. gads grupai sācies darbīgi. «Esam atraduši jaunas mēģinājuma telpas, turpinām gatavoties «Eirovīzijai», kā arī jaunā albuma izdošanai un koncertturnejas plānošanai,» portālam «Apollo» ziņo grupas menedžeris Ģirts Rožkalns. Piektdienas vakarā Jelgavā «Re:public» sola uzspēlēt dziesmas, atbildēt uz jautājumiem, kā arī pastāstīt par gatavošanos «Eirovīzijai».

Grupas solists Jānis Rībens piebilst: ««Eirovīzijā» mēs piedalīsimies nu jau otro reizi, un ziņa par iekļūšanu pusfinālā mūs patīkami pārsteidza! Ilgi nedomājām — dziesmu izvēlējāmies, jo tā mums pašiem ļoti patika, kā arī tā bija vienīgā, kas bija īsāka par trim minūtēm. Dziesma būs iekļauta jaunajā albumā «Atbrīvots». Salīdzinot ar dziesmu «Feel the Engine», ar kuru «Eirovīzijā» piedalījāmies pagājušajā gadā un iekļuvām finālā, jaunā dziesma ir pretstats. «Home» ir akustiskā izpildījumā, un tā ir par ģimenes nozīmi katra cilvēka dzīvē un par to, ka domas par ģimeni nekad tevi nepamet un silda, vienalga, cik tālu no mājām atrodies.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu