Mīļākā par naudu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/Apollo

Pēc katras ik pa laikam kopā pavadītas nakts Viņš aiziet, atstājis savai mīļākajai prāvu naudas žūksni. Tāda ir viņa griba. Bet kā justies sievietei – kā mīļākajai par naudu vai prostitūtai?

Gandrīz 30 gadus vecajai rīdziniecei Lienei nav iemesla sūdzēties par dzīvi. Viņa ir simpātiska, izglītota, vīriešu aplidota, turklāt arī labi situēta: pašai savs mājoklis, automašīna, labi apmaksāts darbs ar plašām izaugsmes iespējām. Tiesa, šī uzskaitījuma turpinājumā ailītē «ģimene» un «bērni» pagaidām ir tukšums. Ne ar vienu no vīriešiem īsta kopdzīve līdz šim tā arī nav izveidojusies. Ilgākās attiecības bija trīsarpus gadu garumā un beidzās ar lielu traci mīļotā vīrieša neuzticības dēļ. Tieši Lienes dzimšanas dienā viņš bija aizbildinājies ar negaidīti uzgūlušiem darbiem. Kā vēlāk izrādījās – darbu vietā Lienes izredzētajam bija uzgūlusi kolēģe...

Vīrietī nav jāklausās kā sprediķī

Pārdzīvotais Lieni tikai norūdīja, ļaujot saprast, ka vīriešu dudināšanā, mūžīgas mīlestības un īstās, vienīgās apliecinājumos nav jāklausās gluži kā baznīcas sprediķī. Daudzās situācijās šī pieredze viņai tikai palīdzēja, bet atsevišķās reizēs skeptiskā attieksme pret vīriešu uzmanības apliecinājumiem kļuva par iemeslu jaunu attiecību pajukšanai.
Lieni tas neskumdināja – viņa apzinājās, ka ir jauna, skaista un iekārojama. Viņa ļāvās dzīvei un baudīja visu, ko tā sniedz. Ģimenes stāvoklis un finanses ļāva izklaidēties, kur un kā vēlas, tāpēc piedzīvojumu Lienes dzīvē netrūka. Vienas nakts sakari, pāris nedēļu, labākajā gadījumā mēnesi ilgas satikšanās laba seksa dēļ – tā Liene dzīvoja no darba brīvajā laikā.

Precējies, divi bērni

Kādā vētrainas izklaides reizē jaunās sievietes simpātijas centās iegūt kāds Lienei no skata netīkams vīrietis. Par neglītu viņu gluži nenosauksi, bet mīlestība no pirmā acu skatiena viņš noteikti nekad nebūtu. Ar savu uzstājību un neatlaidību kungam izdevās uzsākt sarunu, kuras laikā atklājās, ka viņš ir precējies, divu bērnu tēvs, turīgs biznesmenis pusmūžā. Lienei savukārt pat nebija iespējas noslēpt tāpat acīmredzamo faktu, ka viņa ir brīva un neatkarīga sieviete. Parunājušies par šo to un it neko, viņi tajā vakarā tā arī šķīrās, jo Lienei uzradās daudz jaunāks, viņas vizuālajiem priekšstatiem daudz atbilstošāks kavalieris.

Vienas nakts sakariem – nē

Pēc aptuveni mēneša, ar draudzenēm atpūšoties tajā pašā klubā, Liene pēkšņi sajuta gluži vai caururbjošu skatienu – to raidīja iepriekšējā reizē sastaptais kungs. Lienes labais garastāvoklis, vīrieša šķietami sakoptākais izskats, aromāts vai manieres, bet kaut kas bija mainījis sievietes domas par šo pielūdzēju. Jautrās un vienlīdz nopietnās sarunās par dzīvi, mīlestību, neizdevušos laulību un neuzticību tovakar tika pavadītas daudzas stundas. Līdzīgs scenārijs sāka atkārtoties gandrīz katru nedēļu. Kad vien Liene ieradās konkrētajā klubā, viņas jauniegūtais paziņa bija jau priekšā (kā vēlāk izrādījās, viņš to darīja apzināti, lai tikai sastaptu Lieni).

Nebija ilgi jāgaida, līdz viņa saprata, ka ir kādu ieinteresējusi vairāk nekā sarunu biedrene. Sākumā caur puķēm, bet vēlāk jau tiešā tekstā precētais divu bērnu tēvs atzina, ka iekāro Lieni jau kopš pirmās viņu tikšanās reizes un ir gatavs darīt visu, lai tikai iegūtu viņu. No aizspriedumiem brīvā sieviete saprata: vienas nakts sakaru ar šo vīrieti viņa nevēlas, bet uzsākt romānu ar precētu kungu arī negrasās, katrā ziņā ne ar viņu. Tomēr reizē ar atteikumu pārgulēt vīrietis mierinājumam saņēma Lienes telefona numuru.

300 latu – seksīgai kleitiņai

Lienei pat ļaunākajos murgos vai spilgtākajās fantāzijās nebija rādījies tas, ko viņa piedzīvoja nākamajā tikšanās reizē tajā pašā klubā. Atkal sastopot savu pielūdzēju, viņa to pavirši pasveicināja, pievēršoties citiem kluba apmeklētājiem un dejojot ar viņiem. Ātrās un lēnās dejās viņa kustējās ne vien mūzikas, bet arī Viņa skatiena pavadījumā. Nospriedusi, ka šovakar izklaidēm gana, Liene devās prom. Pie izejas viņu apskāva atraidītais paziņa, ausī iečukstot, ka viņa piedāvājums ļauties vētrainam seksam joprojām esot spēkā. Pie dzīvokļa durvīm meklējot mēteļa kabatā pēc atslēgas, Liene sataustīja prāvu papīru žūksni. Tā bija nauda. 300 lati. Ķerot pēc telefona, lai kaut kam zvanītos un skaidrotos, kas tā par naudu, viņa izlasīja īsziņu: «Ceru, ka tas noderēs kādas seksīgas kleitiņas un zeķu iegādei.»

Nauda sagādā baudu

Ar šādiem un līdzīgiem pārsteigumiem, īsziņām un tekstiem Viņš Lieni šokēja ne reizi vien. Zīmīgi, ka vienīgais Lienes samulsuma iemesls bija apziņa, ka… šoks bija patīkams... Viņu, kas līdz šim teju vai ar naidu bija izturējusies pret vīriešiem, kas iedomājas, ka par naudu var dabūt visu, šāda attieksme un piedāvājums patīkami vilināja.

«Ne jau tāds bija mans priekšnoteikums seksam ar viņu, un ne jau es to naudu lūdzu. Ja reiz viņš grib man tādā veidā pateikties par sagādāto baudu, tad lai dara to,» nodomāja Liene, piekrītot Viņa piedāvājumam. Tā ik pa laikam viņi tiekas jau gandrīz gadu. Viņš gūst baudu no viņas ķermeņa, bet Liene – no saņemtās naudas. Turklāt nevis no summas, jo naudu viņa pati nopelna pietiekami, bet no fakta – cik dāsni viņa tiek novērtēta. Viņu reibina sajūta, ka vīrietis gatavs tērēt vienalga cik, lai tikai viņu iegūtu.

Lielākā summa, ko viņš jebkad viņai atstājis, ir 3500 latu. Visbiežāk Lienes makā gulst 300, 500, 700 latu par Viņam sagādāto baudu. Liene nemēģinot spriedelēt par to, vai viņa ir vērta vienu, otru vai jebkādu summu, jo tad gan galvā pazibot doma, ka parasti naudu par seksu ņem tikai prostitūtas. «Bet viņas to prasa. Es neprasu. Viņš pats dod...» saka Liene.
Viņa tā arī nekad nav pajautājusi Viņam, kāpēc viņš tā dara.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu