Hjūstone parādu dēļ izpārdod mantas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: smh.com

Popzvaigzne Vitnija Hjūstone šonedēļ Ņūdžersijas štatā sarīkojusi koncertturnejās uzkrāto mantu ūtrupi, lai šādā veidā atrisinātu problēmas ar rēķinu nomaksu par šo mantu glabāšanu.

«Dolce & Gabbana» krūšturu kolekcija, Versačes vakarkleitas, dārza cimdi, salauzts kafijas automāts, ierakstu miksēšanas aparatūra un pēc pasūtījuma gatavots caurspīdīgs flīģelis ir tikai dažas no lietām, kas ceturtdien nonāca jaunu saimnieku rokās. Dziedātāja bija spiesta rīkot vairāk nekā 400 personīgo lietu izpārdošanu, lai nomaksātu gadu gaitā radušos parādus par mantu glabātavas lietošanu 175 tūkstošu ASV dolāru apmērā. Izsole notika saskaņā ar tiesas lēmumu, kas pieņemts pēc tam, kad uzglabāšanas uzņēmums Hjūstoni iesūdzēja tiesā. Vakar no izpārdošanas gūtie ienākumi sasniedza 225 tūkstošus dolāru, kas ir četras reizes mazāk, nekā sākotnēji lēsa A. J. Vilnera izsoļu nams.

Dziedātājas preses pārstāve Nensija Selcere paziņoja, ka «nav nekas neparasts, ja mākslinieks izpārdod vairs nevajadzīgos apģērbus un citas mantas». Tās iekrājušās Vitnijas daudzo koncertturneju gaitā un vairs netika lietotas.

Pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados pasaules slavu ieguvusī tagad 43 gadus vecā V. Hjūstone šobrīd pārdzīvo relatīvi grūtāku periodu, kad samazinās dziedātājas ierakstu pārdošanas apjomi, bet viņa pati alkohola un narkotiku lietošanas dēļ nonākusi konfliktos ar policiju. Turklāt vienlaikus turpinās viņas laulības šķiršanas process ar dziedātāju Bobiju Braunu, ar kuru viņa kopdzīvē pavadījusi 14 gadus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu