Vai tiešam visi vīrieši vēlas izmēģināt seksu trijatā?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Jāatzīst, ka patiešām teju visi manis aptaujātie vīrieši (kuri, starp citu, teicās pārstāvam arī savu draugu un paziņu nostāju) apgalvoja, ka seksuālas attiecības ar divām sievietēm vienlaikus — tas tik ir kaut kas! Protams, ne katram to jau ir izdevies pamēģināt dzīvē, bet turpmāko gadu plāniņos vai vismaz sapņos šī fantāzija pastāv. Sastapu tikai vienu, kas teica — šādas izklaides viņu neinteresējot.

Rihardam uzprasīju pavisam tieši: «Klau, vai patiešām visi, visi vīrieši to vēlas?» Viņš paskatījās uz mani ar tādu skatienu, ka es tūlīt pat sajutos kā naiva pamatskolniece, kas pirmo reizi uzzina, kā rodas bērni:

«Nu, protams! Ne katrs atzīsies, bet... Vispār mani kaitina tie veči, kas ģimeņu viesībās skaļi bļaustās: man pietiek tikai ar sievu, man pietiek tikai ar sievu... — bet pēc tam, kāpņu telpā pīpējot, kopā ar pārējiem siekalojas par pikantām anekdotēm. Nu, taču nesaki, ja tā nedomā! Neviens jau tev ar varu tos vārdus no mutes laukā nevelk — paklusē un neplāties ar absolūti nereālām lietām. Pat tad, ja tu patiešām esi līdz galam uzticīgs un nekad, nekad nav gadījies kāds sānsolis, es neticu, ka neesi par to fantazējis.

Es neesmu nekāds pārākais ekstrēmists un īpaši neplānoju šādus gadījumus — visam ir jānotiek dabiski, un, ja izveidojas atbilstoša situācija, kāpēc gan to neizmantot? Viss ir atkarīgs tikai no sievietes, ar kuru esi kopā, — ja viņa to nevēlēsies, nekas nenotiks. Sekss ar divām sievietēm ir iespējams tikai tad, ja viņas abas tam piekrīt, citādi nekas nesanāks.

Tā ir vairāk kā rotaļa nevis sekss tā pierastajā izpratne. Un nevajag gaidīt no šādām attiecībām pilnvērtīgu orgasmu, šad un tad vispār neizdodas to sasniegt, bet tas nav galvenais. Galvenais ir action, piedzīvojums, adrenalīns un visas pārējās emocijas, ko izsauc šī triju cilvēku saspēle. Pilnvērtīgs orgasms vispār iespējams tikai ar pastāvīgo partneri un mīlestībā — tas ir ilgāks, dziļāks, spēcīgāks un ar ilgu pēcgaršu. Gadījuma sakaros vai šādās spēlītēs orgasms iestājas ātri un tikpat ātri arī izdziest.

Ja meitenes parakstās uz šādu seksu, labāk mest kautrību pie malas — vai nu tu piedalies vai atsakies, jo patiesi izbaudīt seksu trijatā var tikai tad, ja visi dalībnieki ir atbrīvojušies.

Un, zini, es nepiekritu tam, ka meitenei būtu jājūtas kā vīriešu apkalpotājai — nu, ka abām tagad būtu jāmetas apmierināt vīrieti, par sevi it kā piemirstot. Ļoti būtiska šāda seksa sastāvdaļa, vismaz man kā vīrietim, ir noraudzīties, kā meitenes mīlējas arī savā starpā. Un viņām nebūt nav jābūt lesbietēm vai biseksuālēm — vienkārši jāļaujas impulsiem, jāmēģina izjust un priecāties par otra ķermeņa skaistumu. Vismaz man tajās reizēs, kad ir sanācis mīlēties ar divām sievietēm, viņas ir bijušas heteroseksuālas un reiz pat nebija savā starpā pazīstamas. Viss notika spontāni, iepriekš pat nebiju iedomājies, ka vakars varētu šādi beigties.

Laikam tā tīri tehniski būtu grūti aprakstīt, kas kuram šādā mīlas aktā jādara — viss ir atkarīgs no situācijas un iesaistītajiem cilvēkiem, un būtībā neviens no pavērsieniem nevarētu sagādāt problēmas, ja esi pietiekami atvērts un māki ļauties.

Ir tikai viena īpatnība, jo vienmēr vajag atcerēties, ka arī šādam seksam jābūt drošam, — jāatceras nomainīt prezervatīvus. Katrai sievietei vajag savu — gan lai izvairītos no slimībām, gan lai nesajauktu divu sieviešu dabisko iekšējo vidi. Tāpēc, ja es varu ieteikt, meitenes, lūdzu, nepieprasiet vīrietim, lai viņš ieietu te vienā, te otrā, te vienā, te otrā, turklāt strauji. Nemitīgā iepakojumu plucināšana un gumiju mainīšana var sabojāt visu prieku.»

«Labi, es saprotu — tu esi vīrietis ar samērā brīviem uzskatiem un, cik nojaušu no tevis sacītā, šie gadījumi tev ir bijuši ar sievietēm, kuras nav tavas sievas godā. Bet ko tu teiktu tad, ja viena no partnerēm būtu tava sieva? Vai arī, teiksim, sieva vēlētos pamīlēties ar diviem vīriešiem vienlaikus?»

«Godīgi?»

«Protams!»

«Es labprāt. Ja pavisam godīgi, esmu sievai to piedāvājis, turklāt iesākumā, lai iedrošinātu, piedāvāju tieši ar diviem vīriešiem. Nu tā, lai viņa saprastu, ka tā ir tikai spēle, lai nejustos nedroša, ka es varbūt to otru sievieti gribu vairāk nekā viņu vai kā tamlīdzīgi. Bet viņa toreiz to tik dusmīgi noraidīja, vēl ilgi dusmojās, ka vairāk pat nemēģināju atkārtot. Ja ne, ne. Tomēr tās fantāzijas man šķita pārāk vilinošas, lai atstātu nepiepildītas... Un, zini, es neuzskatu, ka tā ir krāpšana — tikai spēle. Mīlu jau es tikai savu sievu un ar šīm nelielajām rotaļām viņai neko neatņemu. Un, ja viņa būtu piekritusi, man patiešām nerastos vajadzība darīt to ar citām.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu