Puskaraļvalsti par... citu pozu!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Janvāris ir drūms mēnesis. Pienācis laiks īstenot visas Jaungada apņemšanās. Starp citu, ir dīvaini, ka, runājot par Jaungada lēmumiem, sekss tikpat kā netiek pieminēts.

Ne vārda par seksu?

Nu jā, protams, tas ir ļoti intīmi, nav nekādas vajadzības izliekties pa logu un lepni nokliegties: «Es apņemos nodarboties ar seksu biežāk!» Vai retāk, kā nu kurš. Vai vienkārši — «Es apņemos nodarboties ar seksu!» Bet es ticu, ka katram no mums ir kāda iekšējā vēlme vai apņemšanās par to, ko mainīt savā seksa dzīvē.

Piemēram, es apņemos darīt visu, lai man būtu seksa dzīve. Es apņemos pateikt savam partnerim, ka man nepatīk tas un tas. Es apņemos pateikt savam partnerim, ka man ir apnicis, ka mēs visu laiku kniebjamies vienā pozā. Es apņemos šogad viņam pateikt, ka man nekad nav orgasma, un beigt to katru reizi tēlot. Es apņemos viņam pastāstīt, ka sapņoju par seksu trijatā. Nu, un vēl simtiem visādu apņemšanos.

Dažas no šīm vēlmēm ir iespējams realizēt, bet man šķiet, ka seksa apņemšanās, ja varam tās tā nosaukt, ir visgrūtāk realizējamās. Ja partneris pilnībā pieņem un akceptē pēkšņas pārmaiņas manā ēdienkartē vai dienas režīmā, vai viņš akceptēs to, ka es gultā pēkšņi uzvedos kā samainīta? Ka vairs nekliedzu tad, kad agrāk kliedzu, ka pēkšņi pieprasu to, ko nekad neesmu dabūjusi, ka pēkšņi sāku darīt tādas lietas, ko mēs nekad neesam darījuši...

Kaut kur lasīju, ka viens no laulības dzīves pamatlikumiem gultā ir: nekādu pārmaiņu! Jo, tikko tu sāksi izpildīt vai pieprasīt kaut ko jaunu, tavam partnerim uzreiz iešausies prātā: «Kur tad viņa (viņš) šito samācījusies (samācījies)?!» Vai arī: «Visu laiku bija labi, kas tad tagad ir mainījies?»

No otras puses, vai tev ir vajadzīgas attiecības, kurās visu laiku jāmelo un jātēlo orgasms, smokot misionāru pozas pēdējās taktīs? Un, ak dievs, kā tas vispār sākās? Kurā brīdī tas viss nonāca tik tālu, ka jūs vairs nedalāties fantāzijās un viens otram tēlojat? Jā, šķiet, ka par seksu domāt, nevis ar to nodarboties reizēm ir kaitīgi... Reizēm iznāk aizdomāties tālu... Bet varbūt reizēm vajag?

Pingvīns ar burkānu

Atklāti sakot, janvārī nav viegli nevienam. Es, piemēram, patlaban graužu burkānus un jūtos kā pingvīns. Tas ir, trusis, jo pingvīni neēd burkānus. Lai gan — kāda tam nozīme. Es arī neēdu burkānus. Tas ir — neēdu līdz šim. Bet, lūk, kā viena vieglprātīgi izteikta apņemšanās cilvēku var novest līdz dzīvnieciskam stāvoklim!

Puskaraļvalsti par desmaizīti un puspudeli auksta šardonē!

Runājot par seksu, mana apņemšanās ir... Ai, tas nu tiešām ir pārāk intīmi, bet vienu varu pateikt: sekss ir, bija un būs.

...Taisnība ir tai reklāmai «No Martini, no party».

Bez vīna — un visa pārējā, kas rūpējas par mūsu dzīves un darba nomocīto ķermeņu un sadrūmušo garu iepriecināšanu — nav jautrības!

Bet es vēl nepadodos, nemaz neceri!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu