<i>Ladybird</i> dziedās kopā ar trīs tenoriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristīne Kičigina

Populārā popmūzikas dziedātāja Ladybird drīzumā sāks gatavoties vienam no lielākajiem šī gada izaicinājumiem, proti, dziedāšanai kopā ar trīs Latvijas tenoriem svētā Valentīna dienas koncertā «Mīlas lidojums», kas 14. februārī notiks Rīgas Kongresu namā.

Ladybird pirmoreiz mūžā dziedās kopā ar opermūzikas pārstāvjiem Nauri Puntuli, Guntaru Ruņģi un Miervaldi Jenču. «Man ir loti liels pagodinājums, ka tenori mani ir uzaicinājuši piedalīties šajā koncertā», saka Ladybird. «Tas būs ļoti nopietns pasākums. Uzstāties kopā ar tenoriem ir ļoti liela atbildība. Kad sāksies mēģinājumi, tad dzirdēšu arī citas vokālistes. Tas būs ļoti liels saviļņojums un satraukums,» stāsta jaunā dziedātāja.

Gaidāmajā koncertā Ladybird plāno izpildīt divas dziesmas kopā ar tenoriem, bet divas dziesmas izskanēs viņas soloizpildījumā. Trīs tenoru «Mīlas lidojumā» šogad piedalīsies ne tikai Ladybird, bet arī Sonora Vaice, Dita Lūriņa, grupa «Romiros», Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra solistu ansamblis Raimonda Ozola vadībā un, pats par sevi saprotams, trīs tenori – Nauris Puntulis, Guntars Ruņģis un Miervaldis Jenčs.

«Valentīna diena ir iemesls vienam otru apsveikt,» piebilst Ladybird. «Domāju, ka Valentīna diena kopā ar trīs tenoriem būs ļoti aizraujošs un neaizmirstams notikums.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu