Kempbelai būs jāstrādā sabiedrības labā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Piecas dienas sabiedriski lietderīga darba, kā arī 363 dolāru sodanaudu Manhetenas tiesa piespriedusi nervozajai supermodelei Naomi Kempbelai, kura atzinusies, ka ar telefonu sviedusi savai mājkalpotājai.

Pagājušā gada martā modele, nespējot atrast džinsa bikses, bez kurām tobrīd nekādi nespēja iztikt, krita histērijā, nolamāja mājkalpotāju Anu Skolavino un iesvieda viņai pa galvu ar mobilo tālruni. Slimnīcā kalpotājai vajadzēja uzlikt četras šuves, un pēc tam viņa iesūdzēja Naomi tiesā.

Prāva sākās 2006. gada septembrī. Sākumā Naomi savu vainu noliedza (viņa arī regulāri ignorēja tiesas sēdes un ieradās tikai pēc tam, kad tiesnesis piedraudēja modeli arestēt), bet otrdienas vakarā viņa atzinusies, ka šāds incidents patiešām bijis, tāpēc saņēmusi mazāku sodu, vēsta Reuters. Modele gan joprojām noliedz, ka tīšām mēģinājusi traumēt mājkalpotāju, apgalvojot: «Es sviedu telefonu pa gaisu, un tas netīšām trāpīja Anai. Tas bija nelaimes gadījums.» Pēc tiesas sēdes modele ignorējusi ap 100 mediju darbiniekus, kas bija sapulcējušies pie tiesas ēkas, iesēdusies melnā «Cadillac Escalade» un aizbraukusi, ziņo «AP».

Saskaņā ar tiesas lēmumu, 36 gadus vecajai Naomi sabiedriskie darbi jāpaveic līdz 21. maijam (tuvākās nedēļas viņa būs aizņemta modes šovos Kalifornijā, Londonā, Parīzē, Milānā un Riodežaneiro). Tiesnesis piekritis ņemt vērā modeles advokāta Deivida Breitbarta lūgumu nenorīkot modeli darbos publiskās vietās, piemēram, slaucīt ielas, jo tas var izraisīt milzīgu ažiotāžu. Pērn Manhetena uz pusstundu bija pilnībā paralizēta, jo ziņkārīgo pūļi plūda apbrīnot, kā ielas slauka Bojs Džordžs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu