<i>Amberlife</i> un «Līvi» ierakstījuši kopīgu dziesmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristīne Kičigina

Vakar visās Latvijas radiostacijās nonāca viens no šā gada negaidītākajiem muzikālajiem sadarbības projektiem — lietuviešu popa un roka zvaigznes Amberlife un Latvijas roka veterānu grupas «Līvi» kopdarbs [s:15254]

Kompozīcijas mūzikas un angliskā teksta autors ir pats Amberlife, bet latvisko tekstu sarakstījis Guntars Račs.

Dziesma ieskaņota «FM Sound Studio» Liepājā, un tās ierakstā piedalījušies Ainars Virga (ģitāra) un Jānis Grodums (balss), kā arī lietuviešu mūziķi Pauļus Ruks (bass), Valentīns Vaičus (bungas) un, protams, arī Amberlife (balss).

«Lai nāk, kas nākdams / Let's Love» ir ieskaņota īpaši Latvijas mūzikas tirgum, un tas būs pirmais singls no drīzumā gaidāmā, jau otrā Amberlife dziesmu albuma Latvijā. Mūziķa pirmais Latvijā izdotais albums «Amberlife» mūzikas tirgū nonāca 2005. gada 21. aprīlī un guva ievērojamus komerciālus panākumus.

Tuvāko mēnešu laikā Lietuvā iznāks Amberlife trešais studijas albums «The Music Won't Stop», un tajā tiks iekļauta arī vakar Latvijā prezentētās dziesmas angliskā versija «Let's Love».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu