«Bet bet» svinēs 15 gadu jubileju prieka pēc

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupai «Bet bet» 15 gadu pastāvēšanas jubileja apritēja jau pagājušā gada pavasarī, un tā tika atzīmēta ar jauna albuma «Palmas zaļo vienmēr» ierakstu. Albums nu ir nominēts starp pieciem labākajiem 2006. gada popmūzikas albumiem, un grupa var sākt domāt arī par īstu un saviesīgu svinēšanu.

Lai arī ar novēlošanos, tomēr svētki būs! 27. janvārī plkst. 19.00 grupa sniegs savu vienīgo jubilejas koncertu, un tas notiks Madonas rajona Varakļānu pagasta Stirnienes tautas namā. Grupa uzstāsies bez atlīdzības, bet ieejas maksa, kas būs 50 santīmu, paredzēta, lai segtu tautas nama izdevumus par elektrību un zāles izmantošanu.

Kāpēc tieši Stirnienes tautas namā? Tāpēc, ka nevar zināt, kāpēc...

Grupa «Bet bet» savulaik tika radīta vienkārši prieka pēc, un šis koncerts arī būs prieka pēc! Un arī tāpēc, ka reiz, braucot no koncerta Rēzeknē, grupa piestāja Stirnienes tautas namā un satika tautas nama vadītāju Anitu, un tur valdošā un sirsnīgā atmosfēra vienkārši apbūra grupas dalībniekus. Gribējās atgriezties un satikties ar šiem cilvēkiem vēlreiz. Tad arī radās doma tieši tur atzīmēt grupas 15 gadu pastāvēšanas jubileju. Kā jau teikts — prieka pēc!

Par grupu

«Bet bet» pastāv jau piecpadsmit gadus un ir dibināta 1991. gada pavasarī, apvienojoties dalībniekiem no grupām «Jauns mēness» un «Zodiaks». Līdz šim izdotas divas labāko dziesmu izlases un seši studijas albumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu