Hiltoni soda par braukšanu reibumā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Smalko aprindu hroniku varonei Parisai Hiltonei piespriests 390 dolāru liels naudassods un noteikts trīs gadus ilgs pārbaudes laiks par automašīnas vadīšanu reibuma stāvoklī.

P. Hiltone, kura savu vainu neatzīst, taču nav apstrīdējusi apsūdzību (saskaņā ar Kalifornijas likumiem tas ir viens un tas pats), uz tiesas sēdi Losandželosas Augstākajā tiesā nebija ieradusies, taču viņas publiciste Eliota Minca sarunā ar AFP sacījusi, ka 25 gadus vecā P. Hiltone ir apmierināta, ka šī lieta vienreiz ir beigusies.

Viesnīcu tīkla mantinieces sudraboto «Mercedes SLR» policisti apstādināja pagājušā gada 7. septembrī, jo viņiem licies, ka auto brauc dīvaini. P. Hiltone, kas vadījusi automašīnu, nav spējusi iziet amerikāņiem raksturīgo atturības testu (iešana pa taisnu līniju, stāvēšana uz vienas kājas utt.), un vēlāk viņas organismā konstatētas 0,08 promiles alkohola, kas saskaņā ar Kalifornijas likumiem ir par daudz, lai drīkstētu vadīt automašīnu.

P. Hiltone apgalvoja, ka izdzērusi tika vienu kokteili «Margarita», taču visu dienu bijusi ļoti aizņemta ar biznesa sarunām un jaunā videoklipa filmēšanu, tādēļ neesot paspējusi paēst. Aizturēšanas brīdī viņa steigusies uz ātro uzkodu restorānu «In-N-Out-Burger», vēsta «Reuters».

Tiesa, nosakot spriedumu, ņēmusi vērā, ka alkohola līmenis P. Hiltones asinīs neesot bijis pārāk liels. Tiesnesis pat piedāvājis pārbaudes laiku samazināt līdz diviem gadiem, ja Parisa 40 stundas veiks sabiedriski lietderīgos darbus. Tomēr, kā sacījusi E. Minca, bagātā jaunkundze nav gatava iet Boja Džordža un citu slavenību pēdās un ziņkārīgo acu priekšā slaucīt ielas. Piespriestais sods arī paredz 12 stundu apmācību autovadītāja kursos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu