Pārbaudīs policistu rīcību Saknīša aizturēšanas lietā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts policijas (VP) Iekšējais drošības birojs sācis dienesta pārbaudi, lai noskaidrotu, vai policijas darbinieki nav pārkāpuši savas tiesības, par kukuļdošanu aizturot uzņēmēju Gati Saknīti.

Izmeklēšana sākta pēc Saknīša iesnieguma saņemšanas, portālu «Apollo» informēja VP Preses un sabiedrisko attiecību biroja pārstāve Linda Neimane.

Savukārt Rīgas rajona prokuratūra pēc Saknīša sūdzības izskatīšanas vērsusies VP Iekšējās drošības birojā ar lūgumu uzsākt dienesta pārbaudi par policijas darbinieku veikto uzņēmēja mašīnas apskati, lai noskaidrotu, vai šāda rīcība bijusi likumīga.

Pret Saknīti sākta kriminālvajāšana. Rīgas rajona prokuratūrā viņam uzrādīja apsūdzību par 40 latu kukuļa došanu Ceļu policijas inspektoram, lai netiktu sastādīts administratīvais protokols par ātruma pārsniegšanu, vadot transporta līdzekli apdzīvotā vietā — Baltezerā. Saknīša vadītās automašīnas ātrums bija 67 km/h, liecina radara dati.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu