«Putnu balles» Valters debitē kā komponists

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupai «Putnu balle» pavasarī gaidāms jauns albums, kurā būs dzirdamas ne tikai Mārtiņa Freimaņa, bet arī Valtera Frīdenberga un Kārļa Būmeistera dziesmas.

Valters līdz šim bijis zināms kā izpildītājs, taču tagad viņu iepazīsim arī kā komponistu — debija uz lielās skatuves jaunajā ampluā gaidāma jau šo sestdien, kad «Eirovīzijas» nacionālās atlases pusfinālā Aishas izpildījumā skanēs Valtera dziesma «Close Your Eyes». Uz skatuves būšot redzams arī pats Valters — tas būšot kā neliels atgādinājums par 2005. gada «Eirovīziju», kurā Valtera un Kažas duets ar dziesmu «The War Is Not Over» ieguva 5. vietu.

«Aishu kā izpildītāju izvēlējos viņas neparastās un roķīgās balss dēļ, metot izaicinājumu Aishas līdz šim zināmajam izpildīšanas veidam. Manuprāt, tas ir izdevies, un 3. februārī dzirdēsiet Aishu gan jaunā, gan jau ierastā izpildīšanas stilā, pārsteidzoši — cik viņas dziedājums reizē spēj būt niansēti maigs un ierasti roķīgs,» stāsta Valters.

Dziesma «Close Your Eyes» sestdienas pusfinālā  startēs ar sesto kārtas numuru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu