Edijs Mērfijs: «Džeimss Brauns jātēlo man!»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:smh.com.au

Edijs Mērfijs cer aiztaupīt Spaikam Lī raizes, jo režisoram vairs nebūšot jāmeklē galvenās lomas izpildītājs filmā par soulmūzikas leģendu Džeimsu Braunu. Džeimss Brauns vienmēr esot gribējis, lai viņu tēlotu tieši Edijs Mērfijs.

Mērfijs, kas nesen saņēmis kinokritiķu atzinību par tēlojumu filmā «Sapņu meitenes», uzskata, ka Lī nevajadzētu turpināt meklēt aktieri soulmūzikas krusttēva lomai. Tas esot viņš!

Mērfijs pastāstījis presei: «Pirms vairākiem gadiem Džeimss Brauns man teica: «Ja viņi kaut kad uzņems filmu par mani, tev jāizdzīvo mans stāsts.»» Mērfijs uz to esot atbildējis, ka tad, ja viņš tēlošot Braunu, visi skatītāji smiešoties, uz ko Brauns savukārt atteicis: «Viņi nesmiesies, ja tu necentīsies izskatīties smieklīgs.»

Aktieris gan bažījoties, ka viņš varētu būt pārāk vecs, lai attēlotu Braunu viņa slavas zenīta laikā.

Spaiks Lī nesen paziņoja, ka meklējot aktieri Džeimsa Brauna lomai biogrāfiskajā filmā, kuras producents būšot Brains Greizers.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu