Grāvers kļuvis par vectētiņu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/N.Mežiņš

Grupas «Jumprava» līderis Aigars Grāvers trešdien agri no rīta kļuvis par vectētiņu. Par to parūpējusies viņa septiņpadsmit gadus vecā meita Laura, Rīgas pilsētas Dzemdību namā pasaulē laižot meitiņu.

Laura ir Grāvera otrajā laulībā ar Lilitu Grāveri dzimusī meita, kura mācās Rīgas Horeogrāfijas vidusskolā par balerīnu. Dzemdības noritējušas divas nedēļas agrāk, nekā plānots. «Esmu priecīgs un laimīgs,» jautāts, kā jūtas pirmais «Jumpravas» vectētiņš, atzina Grāvers. Kā zināms, viņš audzina savu pusgadu veco (ceturto) atvasīti Adrianu, bet nu mūziķa aprūpes lokā būs arī mazmeitiņa, kuru jau paguvis apraudzīt Dzemdību namā. Vārdiņš gan vēl neesot izdomāts, piebilda jaunais opis.

Runā, ka Grāvera mazmeitiņas tētis ir arābu izcelsmes uzņēmējs «labākajos gados», kuram Rīgā pieder vairāki veikali. Kādi ir pāra nākotnes plāni, «VZ» noskaidrot neizdevās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu