Seksīgu Valentīndienu!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Lai tiktu pie seksīgas Visu mīlētāju dienas, jāiegaumē kāds ļoti būtisks apstāklis. Proti, sievietes seksualitātei piemīt milzīgs spēks. Cilvēki, esiet uzmanīgi ar to!

Kāpēc? Kāpēc milzīgs spēks, un kāpēc ar to jābūt uzmanīgam? Un kam jābūt uzmanīgam? Uzmanīgiem jābūt gan lietotājiem, gan īpašniecēm. Turklāt tik uzmanīgiem, it kā glabātu kaut ko sprādzienbīstamu.

Kas jums ienāk pirmais prātā, kad domājat par sievišķo seksualitāti? Ja iedomājaties par kaut ko pūkainu vai mitru, bet vāju, tad stipri maldāties. Tas ir kas spēcīgs un biedējošs. Vai esat kādreiz bijuši aculiecinieki sieviešu kautiņam? Tādu sieviešu, kuras kaujas vīriešu dēļ? Tautas valodā to sauc par «acu izskrāpēšanu». Brrr! Trakoti netīkama aina un vēl netīkamāka ir enerģija, kas mutuļo apkārt kauslēm.

Starp citu, tamlīdzīgu ainu biju spiesta novērot pirms nedēļas puķu veikalā, kura nosaukums arīdzan bija zīmīgs — «Karmena». Ne velti Bizē savu operu «Karmena» sāk tieši ar sieviešu kautiņa skatu, kur galvenā varone kaujas ar kundzīti, kurai atvīla mīļāko. Operā gan viss izskatās daudz smukāk nekā dzīvē. Sentimentālas būtnes tie mākslinieki. Domāju Bizē kungu un pārējos ģēnijus un klasiķus. Pasaules klasiskā māksla, kuras pārstāvji pārsvarā bijuši vīrieši, allaž sieviešu seksuālo enerģiju uzsvēruši vai nu ar apbrīnu, vai bailēm.

Par laimi vai par nelaimi, neviens līdz šim bīstamajiem radījumiem — sievietēm — nav pievienojis lietošanas instrukciju. Tais neskaitāmajos romānos, ko driķēja un driķē dažāda lieluma rakstnieki, taču nekas nav skaidri un gaiši pateikts. Kas? Kur? Ko? Kā?

Kungi, no šīs vietas lasiet ļoti uzmanīgi. Varbūt noderēs!

Ja kaut kam piemīt liels spēks, droši, tas ir bīstams, jo ir nezināms un stiprs. Viens variants, kā š spēku apspiest, ir iestāstīt, ka īstenībā nekā varena jau nav. Galu galā sieviete pat nenojauš, kāds potenciāls viņā slēpjas, un tad jau sievieti var vadīt un kontrolēt. Bet, ja apspiež sievišķo seksualitāti, tā transformējas Dies’ vien zina kādās formās. Katrā ziņā tās nejaukās un ļaunās būtnes tieši tādā veidā tiek taisītas — apspiežot seksualitāti.

Dumjas jau tās sievietes nav, bet dikti ņem par pilnu citu viedokli. Laikam tāpēc, ka grib būt labas un vēl labākas. Es nerunāju par tiem nešpetnajiem sievišķiem, kas tieši ar seksu tiek pie vēlamā. Tas ir cits stāsts, kas gan arī apliecina, ka ar vareno ieroci — seksualitāti — var gāzt kalnus un podus.

Sieviete ar savu seksuālo enerģiju baro vīrieti. Atgādināšu, ka tas nav mans izgudrojums, bet gan daoistu secinājumi, novērojot lietu sakarības paaudžu paaudzēs.

Nebūtu saprātīgi arī pakļauties tai sieviešu seksuālajai enerģijai. Stipra jau ir, taču sieviešu. Vīriešiem tā īsti neder. Tā pakļaujoties, var iebraukt auzās jeb nepatikšanās.

Manuprāt, vissaprātīgākais ir draudzēties ar sievišķo seksuālo enerģiju. Draudzējoties taču tik viegli nepadarīsi sievieti par savu ienaidnieci, kuras karstākā vēlēšanās ir saindēt savam vīrietim ik mīļu brīdi. Es jau minēju, ka būtībā sievietes ir labas un vēlas būt vēl labākas. Viņas tikai ir drusciņ atriebīgas. Ja sievietes seksuālo enerģiju sašūpo nepareizā vīzē, apspiežot to vai pakļaujoties tai, tās atriebība aug augumā.

Turklāt atriebjoties sievietes izrāda fantastisku izdomu. Jūs taču būsiet kaut ar vienu aci redzējuši, kā izdarās sliktās seriālu varones. Tās visas ir sievietes, kuru seksuālā enerģija nav pareizi lietota. Savukārt, ja atriebības kāri samazina ar draudzēšanos, var it mierīgi sveiks un vesels nodzīvot pat līdz mūža galam bez liekiem kreņķiem. Un ne tikai nodzīvot, bet gūt lielu prieku no seksa, jo kur citur vislabāk to seksuālo enerģiju lai lieto, ja ne mīlējoties?

Lai mums visiem sokas, lietojot sieviešu seksuālo enerģiju! Īpaši Valentīndienā! Kungi, neaizmirstiet savām mīļotajām pasniegt kādu dāvaniņu! Nebojājiet attiecības un atcerieties par sieviešu atriebīgumu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu